電子書閱讀器 Kindle vs Kobo vs Gaze

1001 回覆
11 Like 41 Dislike
愉快使用kobo libra h2o中
想買個原裝殼,不過樂天好似唔送香港

有無人知仲可以去邊買
可以去誠品 豐澤 同 一本網睇吓有冇
不過一本好似係藍
都唔得
最近有冇新機出?
請問轉格式難唔難?
用Kobo 巴打,請問你地呢兩日買唔買倒書?
我岩岩買左部libra, 預備買書
加左本書入賺物車, 入哂地址, 但去下一頁既時候keep住都係loading , 俾唔倒錢, 試左成日都係咁
完全唔知咩事
我經kobo網頁買(台灣),買到呀
等緊kobo做優惠
Kobo 平均幾時會再出優惠呀
好多書都想買 就忍唔到喇
想買邊啲書?(八卦書單)
你miss咗優惠係麻煩啲
睇人講全站大優惠通常都係國際書展(即係啱啱過咗嘅72折),同埋9月定10月嘅週年慶
我個時買啱啱好miss咗週年慶69折,唯有用跟機送嘅書券,或者真係好想睇先買。今次終於畀我等到72折清晒wishlist
1月尾見有全站72折
拿拿臨出咗部白色Libra買書
原來要儲書儲到差唔多年尾先再有全站大折扣
呢排時時check住kobo有咩本週精選同埋每日99
今日上網睇話有85折
但入到購物車比錢時又冇 其實係點玩法

前幾日又係 話首購有30 蚊優惠 到比錢就計返做正價
問咗cs 話2020/12/31優惠完咗 但都照比返30現金卷我下次用(完咗我又係個網到見到

定其實最好用返網頁版?
我買書都係用電話上網睇 會唔會有分別

第一次試用 好多野都唔識
唔敢想像每個週末5折、大慶典39折會買得幾癲 唔奢求咁誇張嘅折扣,畀個6、7折都心滿意足

書價已經85折咗
Kobo一直都唔會show原價,readmoo就有,我有時都要去readmoo對比下個價錢
同埋你係用kobo hk? 跟機送嘅書券就只限hk。如果你唔係用個啲書券,建議轉kobo tw,會多啲優惠架~只要上網求其搵個台灣地址同郵遞區號就可以轉到!台灣優惠活動多啲,例如每日有TWD 99書、每週精選書85折再85折、全站折扣都係只限台灣、樂天點數活動(1點數=$1,上半個月有買滿$555送111點數。成日都有點數活動,不過要自行睇清楚活動玩法)
元老
我好遲先識電子書,買kobo之後屋企個實體書書櫃由五格清到變兩格。以前買一本實體書都諗過度過,依家應該唔會再買實體書,轉投電子書深坑
好奇絲打kobo裡面有幾多本書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞