電子書閱讀器 Kindle vs Kobo vs Gaze

1001 回覆
11 Like 41 Dislike
睇pdf一定要買大機
咁應該都係得boox 啲国產機啱你 呢啲需求好少機款fulfill 到 無得避

不過點都好唔好買boyue likebook 擺喺度都可以爆mon 仲有用埋啲垃圾chips 駁wifi 倒水電
最近上外國啲Ereader論壇 發現咗個舊款Kobo Reader 嘅玩法 唔知有無old news

部份舊機款拆後蓋之後發現 原來無flash memory 焊死落版 而係得張sdcard

最後clone 咗張卡之後 換咗張128gb 嘅落去用 順咗少少之餘仲多好多位用 正
多謝巴打詳細回覆
有無谷分享ebook可以入?
boyue用家
有無人知kobo libra 套可以去邊買. 去左誠品話無
有興趣買kobo libra h2o,如果一日睇3個鐘書左右,你咪唔夠一星期就要叉電?有無巴絲用緊分別下電量?
搭單問 oasis3每日睇1-2個鐘可以頂到一星期嗎?
諗緊好唔好陣間落街買kobo h2o
忍咗2個月都冇特價唔係好想繼續等
Readmoo 有75折
睇你睇嘅速度同亮度
睇得越快
換頁越多
用電越快

我大約一日睇一本5~7日充一次
今日喺誠品買libra 送光點一粒
聽日去換, 希望換到
Prime會員先有折?
Update
換到第三部先完美mon
想睇港漫 例如火鳳 或者其他正體中文投資書 買邊部好?
Kobo qc真係
有一刻想refund
第一部一粒喺中間偏右
第二部左上右下
但誠品肯換, 真係算唔話得
豐擇應該已趕左我走
買咗部kobo forma返黎
拆開之後好似人哋退貨咁有啲污糟

不過用落唔錯
佢個頻閃冇濕鳩oled手機咁勁
暫時未頭暈

size啱啱好
夠大部反而好揸過手機
有原裝封條的
除非佢搣左
我買左kobo libra h2o
2日間,我用佢來睇左3本輕小說
不過每本58.3 hkd 真係有d貴
請問Kobo商店會唔會在某d日子有折扣優惠?
周年慶啊 新年 嗰啲日子都會有
45 折啊 85折 不等
我2日睇左2本半澤
佢又未有特價, 掙扎緊買唔買345
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞