電子書閱讀器 Kindle vs Kobo vs Gaze

1001 回覆
11 Like 41 Dislike
1 好用,black friday會便,復活節可能都會

2 放入去唔難,不過因為佢唔識自動重新排版,所以個mon細嘅話pdf的字都會好細

3 應該要自己download落嚟然後轉格式放入去

4 而家多咗好多中文書,不過唔夠kobo多

5 公共圖書館有十幾個電子書系統,每個系統就唔同嘅電子書提供,佢支援公共圖書館嘅overdrive電子書,全部都係英文,同埋比較舊嘅書,其他電子書系統都唔支援
其實都冇乜關係嘅 因為始終hyread3嘅書都有限
不過睇你鐘唔鐘意用電話個啲睇書姐 如果冇所謂嘅 都可以唔買kobo
想問kobo libra h2o 白色會唔會好易變黃?

想買白色但又驚易污糟同好快就黃
今日終於拎部h2o去換
但要出老銅
白色嘅嘢好快變黃,唔建議買白色
如果睇日本小說多 同想睇漫畫
1. Kobo 邊款最好用
2. 啲 小說同漫畫可以點dl ?
3. 邊度可以貼mon 貼同買case
唔該!
點解要換呀?係咪qc有問題?準備入手
用咗幾個月 叉唔到電
應該唔關qc事,咁啱我個部壞

快啲買啦,比amazob多中文書
收到
ching諗住買邊部?
想買H2O
Forma係正
但太貴
今年又冇書展價
其實博客來D電子書係咪可以用kindle買?
如果得既我諗以後真係唔洗去書店
今年唔知會唔會出新 Kobo Forma 機呢...
平時用手機睇成日分心,忍唔住會吓其他app,所以想買kobo,你用緊邊部?
想入手kobo h2o
見佢本身內置買書果到得倉頡輸入法 係咪冇速成㗎 ?
同埋一定要喺內置書店度買書?
因為見到電話都有Apps,如果買咗係咪可以共用?

第一次入手好多疑問
因為冇錢 所以買咗新出個部kobo nia
不過我覺得其實都夠用 因為唔睇漫畫
冇速成
買書直接用網頁版買啦 手機app都係for睇書用多
開WiFi就可以同步
唔該巴打
多口問多句 登記時入香港同台灣有冇分別?
見另一個post 巴打話台灣地區會好啲
想問咁係唔係要去美馬先買到
台灣會成日有特價 畀錢個時轉地區
明白哂 聽日入手先
你啱啱miss咗全站72折
改個美國地址就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞