買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今日會送電視黎

戴返個口罩。對大家都好
師兄最後扑鎚邊部?
X9500g 65吋。$16900。

而家睇Netflix 已經覺得唔大

大d都得
黑色位都靚。 有detail
大家會唔會跟返rting set ?
幾時會大減價
今晚諗住試吓
減完架啦

我諗價錢唔會再低。

因為再減佢新既型號好難定價。
想問下知唔知Sony, LG 同Samsung 通常幾月出新機?想臨出前買返舊款貨尾
孝子機
罪大 43x7000g
三叔 ru7100
邊部好?

都係三千幾

高台貴手,知大家唔係OLED 睇唔上眼
http://www.orico.cc/usmobile/product/detail/id/801.html

之前買左orico呢個

個hub好靚 但個remote似街邊野

顯示擴展: HDMI最高4K@60Hz
小心壞眼計返距離要緊
***ru7100 or lg um7400 or pan gx600h
x7000伏嘅internet tv
如果有25K budget,買65" A8G 好定75" X8500G 好? 梳化到電視距離有9尺半。

主要睇 netflix 同打 ps4 pro 多。

Thx

咁買ru7100 👍🏻👍🏻👍🏻
掛埋牆就9呎觀看距離。睇電影既話可以再大d. 不過算啦。窮撚咪攪咁多

不嬲對電視都係求其,不過而家有netflix真係會刺激買大電視既欲望
ok
多謝咁多巴打意見。電視已買

而家疫情嚴重,大家係屋企睇Netflix 算啦
揀完電影揀藍光機
是尻但但Sony UBP-X700 OK?
電視,打錯
之前我就喺美森$12xx買咗,可以直插唔使牛,有DV,是9但但就抵玩
LG UBK90點睇
依家美森個價同SONY X700 一樣
睇下你要唔要DV,如果配罪大電視有機會出唔到,聽講罪大個DV encoding 好on9。我自己就罪大電視,所以就揀X700。

其實呢個價位真係無咩好要求,不過你買lg水就睇清楚個電壓。
我貪快喺香港買好撚貴

有無咩要set返for唔係罪大嘅tv?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞