買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
btw仲有lg um7400/um7600
lg既7400電視係唔係比samsung 7100 7080好呢?
我都想買依部,邊間大鋪最平呀?55”
留名
百記 $5700但有$1000超市禮券
係咪香港***已經冇哂Q80R現貨?今日問咗唔少都話行貨無..
rtings comparison
55寸普遍都10x cm wo
成個price.com續間問試下
係,前日問過好多都已經無行貨
行大鋪見佢都下架
問咗兩日冇覆,已經幫襯左誠哥
Btw 唔該晒巴打先
55inches成米二,50就有機會
我見55寸入門級嘅話,LG同三星都有中央底座嘅不過始終都係想買日本牌子。一定唔會買支那牌
始終心思思想買55寸
啱啱度一度房果部49" sony, 連框都110咁濟
你95cm櫃買43"都未必得, 放棄個電視櫃算吧啦
我諗差唔多
我見百記果個55吋建議距離都係5.2呎
其實差唔多
自己去鎬頭計番個距離望下會唔會太部
去左誠哥買左9500g 13880 送2500
跟住去其他大鋪發覺誠哥最貴
其實係張枱長95CM,高度係可以無限嘅,中央座嘅話係滿足到不過啲款就變到少得可憐
咁其實無乜所謂啦, 你度返靚個位, 左右balance返視覺效果應該都唔差, 睇下你張檯有幾深, 有好多人廳都係大電視+下面短櫃/檯仔

但如果係房, 就要睇你會唔會坐正係櫃/檯前面, 我而家49打機果陣要坐後啲先睇得晒
長度要上官網睇,部部電視都唔同
始終心思思想買55寸
啱啱度一度房果部49" sony, 連框都110咁濟
你95cm櫃買43"都未必得, 放棄個電視櫃算吧啦
其實係張枱長95CM,高度係可以無限嘅,中央座嘅話係滿足到不過啲款就變到少得可憐
長闊高要上官網睇,部部電視都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞