買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我係呢款---廳用下面短櫃/檯仔。我FD叫我去實地睇下啲電視色彩嘅分別,但其實所有入門級我都覺得差唔多可能最後無得選我會買LG,但可以嘅話都想買日本牌子。
sony coupon要係銅鑼灣換
你問左邊間大鋪呀
有埋400蚊回贈同free 原廠掛牆架
我自己覺得算幾平
我屋企個觀賞距離都唔夠6呎
55吋

去返sony showroom
我有拎400+400呀

一張7000幾
一張6000幾 兩張卡碌

百記都13480炸
平平哋買部畀屋企人睇, LG其實幾抵,有3+1年保, 55" um7600都係五千蚊左右, 你講果部panasonic 5年保就要六千幾

btw我同你諗法差不多, 5/6千蚊入門機是撚但啦
都係貴400蚊
我買x9000g又唔係喎,扣晒同細鋪一樣
近排想換電視,上網搵左陣,有部Samsung Q60R好抵下,6, 7k就有交易, 呢部買唔買得過
今日買左43吋 4740
屋企人同朋友個個都話Samsung唔好,叫我買Sony

我睇過Sony真是好貴下,可能我窮開,叫我俾成皮出來買部電視我真是買唔落手
想買Samsung 7100 應該搵price.com定豐澤買好
豐澤3780加信用卡優惠
上星期裝咗9500g, 琴晚update完有airplay, 可以射ipad上電視,係咪新function嚟?
想問下TCL S6500係咩質素?
屋企搞開電視嗰個搬走咗我咩都唔識
但有見有推廣好平咁但驚伏
thxxx ahh
其實前幾年電視都仲係sony世界,宜家講oled LG性價比高,講led samsung qled黑位同色彩都一流,sony真係夾左係中間
不過2019 samsung qled型號,好似好多地方都無貨了
岩岩經過銅鑼灣av生命,qled已沽清,連display都下架
我第一次買部咁貴既x9500g

無計,今日唔知聽日事,買完享受下囉。

等於買部Iphone 都成萬,但d人好似唔使錢咁。
咁係咪就會出新貨
咁q60r係咪okay? 我都係放假睇下YouTube, Netflix同新聞,平日OT夜返,返到屋企分分鐘連電視都唔開
一田都做緊3680,一田卡額外95折,但其實想問豐澤大鋪同一田上掛架要加幾多錢架?
落鋪睇下實機最實際,我朋友用緊都唔錯,佢都係淨係youtube同netflix
要問
個個型號唔同
最緊要星期六日有promoter 係度就會送多少少野

想問全黑個陣 四個角特別光 係咪正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞