買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我即刻買左x9500g
55,65都有
想請教下,見到其他討論區話無論大鋪細鋪買,電視送到黎都唔好自己拆,等原廠師傅到,但如果我去細鋪買經私家掛牆,唔係用原廠標準安裝,咁個師傅仲會唔會幫手check機
叫原廠c苦安裝左座枱check機先,之後你先再搞掛牆
星期六係誠哥度睇完X9500G 同Q80R個價
已經唔洗諗, 即刻買X9500G
可能係百記仲平過誠哥掛...都無特別去其他鋪頭睇
只係覺得平過細鋪都已經屌得過
好似要有promoter在場先送
誠哥職員係咁講
X9500G無掛牆送,另加..
問多幾問就有掛牆架送

之前問過
有呀
promoter 在場有送
星期六我先買完
計落仲平過細鋪

不過promoter 好飲星期六日先在場
好,可以再R下。

誠哥送$2500 coupon
咸片生活送少$1500 coupon, 但機價平返。

咸片生活都信得過?
絕對無問題
不過依家咸片生活賣緊幾錢
我見佢個website 都係寫$13480
早1個星期3星q70 r q80r 問誠哥,咸片個度都已經無貨
想買個d都唔好等
3星係好快收埋d舊model,電話都係咁
$12,380 + 1000coupon剛剛問,就係折左誠哥$1500 coupon落部機
啱啱經過咸片,已經收緊q80r display
計返好似誠哥抵買D
你可以問埋百記/中源/SO零 幾錢左右
前日已經無display了
問幾間都有😂
C8絶晒版啦
LG C9 vs SONY X9500g

https://youtu.be/6z-_qZv-Jlk

OLED VS LED, 雖然段片講到C9 贏 X9500g. 不過我自己睇,x9500g 雖然係光度,顏色包和都被被下去。但sony 係detail 位好o 的,而且自己唔鐘意味精mon. 所以我投x9500 g 一票。

巴打們,點睇?
LG C8 先係
C8絕晒版啦
貴左既屌,之前都係$12,980 送$2500超市卷
誠哥$13880,不過係賺埋HSBC $400
咸片生活呢個價錢有無掛牆架送?
有就好撚抵屌
冇。減左coupon $10480
如果要埋原廠掛牆架就真係誠哥暫時最抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞