買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔見有選項係關於hdr hdr10+
想買部電視,見price.com真係平過大舖,打埋去問,話係全新行貨,跟行貨保養,請問有冇人知邊間好d?

hd life, compumark, av outlet呢幾間有冇伏,信唔信得過?
其實係細鋪冇包禮劵 所以平

其實計返價錢差唔多。大鋪可以做分期呢下好
禮劵我唔緊要呀,反正都係超市,佢實減仲好
只係驚佢水貨當行貨,或者陳列品當新貨果d
其實揀間有信譽買最平比完卡+3%手續費,再打上銀行做消費分期,超低息,加埋仲平過你大鋪所謂免息分期好多好多
有冇介紹邊間有信譽
有冇人豐澤買加左延長保養 有冇用?
price睇下果幾間再Google下,我唔想幫任何一間賣廣告
Lg 49uj6500 定 Lg 43um7400 好? 想低input lag就得,pc當mon用
睇邊款電視。我x9500g Av 奶 扣完禮劵係平過price.com
直接攻頂等你包膠
price com 唔揀SSP果啲舖係常識
如果 Sony 機,行貨一定係 Sony 自己送..
重要千祈唔好自己拆盒,一定要等佢裝機師父開箱。
我想直接攻頂***q90r呀
但大舖冇晒貨了
咸片生命都冇晒貨
攻頂係Q900R
8K好似冇咩需要,4K頂算啦
利申窮撚
三叔ru7100同ru7400其實有咩唔同
x9000g誠哥扣埋超市、信用卡回贈同price.com 差唔多
啱啱買咗LG B9, 諗住買SONY HT-RT3 5.1 喇叭 玩住先,想問問駁hdmi ARC 係咪有真5.1? 定係有其他推薦
攻頂買8K 就係有個好處
起碼五年, 十年都唔洗換電視
計落條數都差不多
呢D野真係自己格多幾間
宜家既電器去唔去到5年都成問題
我部sony 40" w900 電視
用左7年.....依家仲用緊
7400 色水靚啲
view angle 大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞