買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
另外就係網上話x9500g blooming 問題,唔知係咪指緊黑畫面出logo時周圍有光既情況,我發現係坐正個位睇係冇。要係好側睇先有。希望幫到你。
問過咸片生命話最快要五月中
唔知仲有無得減
你地睇bluray睇戲點set光度同對比?

有d位黑到睇唔到,較光d又刺眼
5月中出新款,咁我等到4月尾先買都未遲啦,我估仲有得減少少
小心好似x9000g 加價。
想問下P記49” GX880h同55” 個panel係咪都係100hz?
yes

880H 100Hz
800H 50Hz
你地電視有無加濾鏡防藍光?
x9000g coupon 由2000 cut 到1000
好彩月中coupon 2000時買佐
有咩app介紹
想買sony, 55吋x8500g, ,百老匯$8980,送soundbar,係咪搵笨。
聽個sales講話9500g 同8500g 既分別就係9500 日本製,其實仲有冇其他分別
弱弱一問,點解大家傾咁耐都冇講過samsung
係唔係根本唔入流,或者真係好差?
因為罪大cut coupon
原本諗住過幾日就買
由1500到2000再到1000
我係鋪,正面睇x9500g ,個黑畫面出logo周圍都有白光情況
硬係覺得依家買19年款電視已經算係底價
因為疫情問題, 好多工廠唔開, 運輸問題
賣既都只係倉存貨

當然另一個角度睇, 依家個市咁差, 商家佬黎緊會出優惠刺激經濟
睇下4月有咩promotion
等多兩日
唔知會唔會有新一輪promotion 推出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞