買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
各位巴打好
小弟屋企打算入手一部新43“4K 電視
Budget around 5000
暫時睇中兩部
1 Sony 43” X8000G
2 Panasonic 43” GX 800H

部電視預計5成時間睇本地台 , 4成Netflix , 1成switch
同屋企追求畫面清晰啲

大家覺得邊部好啲同而家係咪入手時機?
唔該大家
試左唔得,可能我電腦係用wifi卡連router,速度唔夠快,可能電腦都要用lan線連router先夠快
咁可能係喇
我今日買左X9500G 55'
問sales 做緊幾錢果陣
佢就話個價早十分鐘前岩岩平左成千蚊
送2500蚊coupon, 再平100蚊咩瘋宅coupon
同埋有promoter係度送埋掛牆架
用hsbc卡有400蚊回贈
join埋佢個咩保養, $34xx 多3年保養, 用埋另一張hsbc卡再平400 (分兩張單出, 前後400+400)

個保養聽落幾正, 幾年後有問題
佢用返呢個價錢既等值同我換機
B9
12980 再送2500 coupon
4月係入手時機啦
真係差不多減到無得再出
lg都出左新款價單
應該開始都無舊貨賣
今年有少少唔同,因為太多人留係屋企,好似d電視好買左,我身邊都有人換左sony,包括我自己,而家成日留係屋企睇電視時間多左幾倍,早買早享受
OMG, 好平,即係$12880 送$2500 coupon,再加回贈$400,仲送掛牆架?平過細舖wo!
sofa隻眼去到電視機得170cm
55吋係咪好勉強?
都係13880減100
送2500 coupon, join左保養34xx
可以回贈400+400
再送原廠掛牆架
扣完同細鋪差不多
我當唔join保養, 我要裝掛牆架
13880, 減2500 coupon,減100, 回贈400
都係10880
我細鋪問過最平連送貨包原廠掛牆都要11060
我想買43" 4k smart tv 想問下PRICE .COM有一間佢推介下列43"電視,大家點睇呢
***43RU7080
SONY43 X7000G
LG 43 UM7400

同埋計落條數現金價price.com 定大鋪加coupon 抵買d 呢?
巴打都係買9500? 用落點樣呀?

同埋想問下你check機check左咩有咩要留意?
部機漏光漏到咁都係冇得換架?
我都係AV outlet買 你試吓問9字頭個電話,雖然唔係秒覆,但係都算幾有禮貌
#644有講推出日期添呀 但係我覺得武漢肺炎應該點都影響到 有遲冇早
好抵,巴打。

埋單幾多?
想換55“入門級電視,但個櫃只有95cm闊
有冇師兄知道th-55gx740h個底座可唔可以調較位置?
巴打,x 澤個回贈,要6500 先食到400 回,所以加埋個保養$34xx 保養先可以攞足兩個400 回贈?
應該係SONY 55X9500G
收到, 但巴打你會推介邊部
有冇爬下文?
呢兩部比較一定800H
要兩張單先可以
即係'電視'+'保養'兩張單先可以拎足
佢出單會幫你分開碌
呢個價位都冇乜其他
price.com.hk就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞