買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你地會用咩清潔部電視?
用乾布掃走啲塵
留意番而家部Apple tv 4K YouTube 播唔到4K
我諗佢都就快出新款
岩岩上網見到強蟈出左價錢
Z8H系列8K電視的價格:
85英寸英寸79999元
75英寸英寸49999元

X9500系列
55英寸最大7999元
65英寸英寸12999元
75英寸英寸20999元

X8000系列
75英寸英寸9999元
85英寸英寸17999元

哇 佢X9500H 65吋個定價平過上年成3000
咁我宜家買X9500G好似好笨柒
而且X9000H定價應該仲平D 又有HDMI 2.1
#1仲未有q60係我次次都唔記得
可能我下次擺返,再唔擺就嚟唔使擺
咁奇怪,咁真係觀望多陣先買機
大陸買電視不嬲平

65吋x9500g 都係9千蚊

不過冇保養,大陸造。
其實都係諗住同上年個定價比較
平左3000人仔 咁港版MIJ 段估佢定價都平過上年掛
新強國版對比舊強國版平,都有d參考價值
落過豐澤睇三叔啲色好白好似美顔左咁
通常要散貨啲機會tune靚啲
啱啱行完深水埗啲細鋪,X9000G真係上番$8280,比二月貴番幾百
揀番最多人買嗰幾間,最重要係貨到先俾錢
收貨比錢呀
之後會有sony c fu上黎裝機
部機已裝好,真係好正
後悔買得太遲
Sony 內置睇Netflix 係咪差過用Apple tv 睇架?

覺得畫質Apple tv 高汁好多
唔係
用返電視內置睇會好啲,因為係原畫
因為apple tv會自己轉格式
https://youtu.be/ipo05SYfqXw
大家覺得sony 55x9500g定lg b9好啲?
有無人上網登記sony 保養但搵唔到對應model?
係電視->x9000 series 入面無x9000g
free text 打kd-49x9000g 都搵唔到
照打series no. 就話唔岩
係喎。我過左12日 係咪上網登記多三個月保養?
長知識因爲以前用部32吋Sony w660 睇好似冇tvbox睇咁清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞