買電視機換電視機集中討論區(修正版)(10) 有問題請睇咗#1先 (3月等緊大減價)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
去執返套5.1套裝
終於執好晒位等聽日c苦黎一裝即插即用

btw其實唔係咁建議用無線 雖然係方便美觀

但係好易受干擾同好快神神地,聽聽下會斷左斷或

者要重開先Connect到,極煩

之前就係用無線,頂唔順跟住變返有線d線位自己走好晒就一勞永逸
巴打。 而家買套5.1有咩推介?畢直一萬
要問下影音d大佬

btw你1萬筆直平平哋執部amp+subwoofer都一半,執套kef5隻蛋好似抵玩d?
喇叭5隻6千可以攪掂?
直接買onkyo hts7800
有旦也有5.1好似幾抵玩
有齊atmos dts x dolby vision hdcp2.2都係5千幾

有amp+5.1
係咪點都好過d soundbar?
一定係
Amazon 見到有set kplisch reference home theatre 5.1 先us$399. 抵屌?
睇佢支援嘅嘢你想唔想要或者齊唔齊

onkyo就點都好d嘅
始終多個amp可玩性高d,唔夠hdmi插電視又可以插落amp
只要好過soundbar我就得架啦去d影音鋪睇。發現d價都幾大上落。二千蚊既野都可以4-5百蚊相差。香港係濕9d. 美國買電視,音響真係抵到爛
尋日上百記
sale屎係咁推c9 55"清貨
hs卡18990
送airpod pro, 按摩槍, 掛架, 包裝, total ard 3k?
price.com最平ard 15.5k
等減價既巴打睇下沖唔沖

本身睇緊a9g OR c9佢都係咁推c9
不過都唔急用 可能都等埋2020款先算
如果我坐側小小望部機左下同右下角,例如正面望左下角,會有好少好少微不足道嘅黑角,但去到黑角正面望又冇事,係咪正常架?
Q80r 用咩os?
有無google play?
3星tizen
今晚先答到你
自家os😰
我覺得好流暢幾好,唔知用耐左會唔會好似android變慢
加個fire tv / shield tv pro
samsung自家os算多app,pan記個os就真係乜都冇
我有d android apps 想裝,但又想買q80r
唯有係咁做
x95g用wifi幾穩定,不過依家主要睇youtube同港人話電視
apple tv 4k就插lan睇戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞