緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
伯母拎咩passport去?
如果拎BNO既,試下去英國領事館

俾人禁錮左

Google zig zac scam

09年有單 英國有兩公婆逃出左去英國領事館搵人幫
點知個翻譯同班泰仔拆一人分幾多錢

http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8154497.stm
其實我係一個立法會議員助理仔
有保安局官員手提,打俾佢會聽,我睇下有咩幫到手
lihkg好似冇pm,你email我先nikefollower@gmail.com,電話再傾

呢d認真post都要做認字特警係咩心態

不嬲 5p 字都俾人屌架啦,你知又要出仲要喺度串柒柒

出 5p 字班柒頭祝你地仆街冚家剷
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20131231/18572402

明天就是2014年,《蘋果》繼續秉持不平則鳴的原則,以求真務實的精神,竭力維護社會公眾權益,為市民伸張正義。
本報除了挑選較受影響及關注的個案作深入跟進外,也希望題材更多元化刺激讀者思維,故今年新增「爆趣」、「蘋評理」及「食物安全」等標題報道。此外,為讓讀者「有冤有路訴」,本報除設立熱線,由專人接聽外,也接受以電郵、傳真及WhatsApp方式報料。為求「有料有真相」,讀者於申訴時,須提供姓名、聯絡電話及個案內容,有需要或要提供收據、合約、授權書及圖片等相關資料;若關乎大眾權益的問題,本報定會盡力「揪出元凶」!

查詢及投訴途徑
熱線:29908288
傳真:37112468
WhatsApp:63836568
電郵:sservice@appledaily.com

註:匿名投訴恕不處理;一經投訴,本報保留刊登權利。

社會服務
◆匿名投訴恕不處理。一經投訴,本報保留刊登權利
◆報料熱線:29290000
◆社會服務熱線:29908288
◆蘋果日報慈善基金:29908688
◆電郵:sservice@appledaily.com
◆傳真:37112468
◆網址:http://charity.appledaily.com.hk

唔知有無用,不過都可以試下 巴打

2008年前既高登不嬲冇人屌5p字
係班小學雞入到黎
先開始食飽飯冇屎柯搵野黎屌
根本打5p字冇問題
以前捉5p字會比人話童子軍

利申:04開始上
嘩 玩到咁大獲
試過係泰國去酒吧區 比街上泰國佬介紹左去間酒吧
佢話好平好抵飲 咁就去啦
上到去原來有成人show果d場 我地都知唔對路
啦啦聲飲完杯野就走

埋單果陣張單價錢同一開波飲品價錢唔一樣
實數唔記得幾錢 大約可能萬幾蚊泰珠
我地唔比,跟住有幾個疑似睇場既呀叔圍住我地係咁指手劃腳地講泰文,我就用英文同佢地理論 睇佢地手勢好似話我地講粗口鬧佢地 但我地冇,又作勢想打我地 唔比我地走

最後我地話我地身上冇咁多錢 得幾千蚊泰珠
比左佢地就放我地走 好似4-5千蚊泰珠了左件事

今次佢地屈35000USD 真係堅狼死
35000usd 係泰國係好大既數
Btw佢地著制服果班應該係假海關假警察之類
屈成35000美金 唔買下道具 扮下野點嚇到你

試下去香港泰國領事館睇下幫唔幫到手
lihkg好似冇pm,你email我先nikefollower@gmail.com,電話再傾

Emailed thanks bro
你搵求助果陣 直接話呀媽係泰國比人綁架左啦 成件事聽落嚴重好多

Emailed thanks bro

咁大單野,我係你除咗用其他巴絲講嘅方法之外,仲會嘗試聯絡唔同嘅傳媒報,實有啲會報道呢單野

到最後分分鐘出個泰國旅遊警示都有可能

祝你阿媽冇事
打去入境處問下可以點做?

打左 入境處都係一味推俾大使館

你唔係中國公民大使館未必幫你
搵個議員幫手再聯絡入境處

入境處明耍你,搵個議員幫手出頭啦
呢類保安野搵涂謹申啦
電話:2789 8833

冇錯 搵涂謹申 之前有朋友舅父去菲律賓收船又係俾人屈有白粉 都係搵佢幫手
請事主透過FB/TG聯絡小弟

大報記者朋友初步有興趣

巴打你又唔講你 fb/tg 絡方法,叫佢點搵你
搵左領事先
醒撚少少啦
報領事同警察
35000usd 泰國大數目黎
收買警察都得啦
洗乜益佢地

有錢比佢地,不如比警察好過,唔止秦國,越南一樣,不過比果時小心d

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母
覺得似係個朋友都有份屈,咁多人入境唔知頭唔知路剩係睇中你媽咪同朋友
報哂香港幾間大報紙
傳媒有noise 領事先識做野
打去入境處問下可以點做?

打左 入境處都係一味推俾大使館

你唔係中國公民大使館未必幫你
搵個議員幫手再聯絡入境處

入境處明耍你,搵個議員幫手出頭啦
呢類保安野搵涂謹申啦
電話:2789 8833

冇錯 搵涂謹申 之前有朋友舅父去菲律賓收船又係俾人屈有白粉 都係搵佢幫手

幫唔到幾多 四條友冇晒消息咁 港府根本唔理

2008年前既高登不嬲冇人屌5p字
係班小學雞入到黎
先開始食飽飯冇屎柯搵野黎屌
根本打5p字冇問題
以前捉5p字會比人話童子軍

利申:04開始上

04年有5p字?咪撚玩啦 ,咪就係08 閃卡 事件開始大量小學雞湧入先有5p字咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞