緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
咁黑仔,Facebook 搵胡生啦!
之前都有咁上下既事都有港人搵佢幫手

其實佢流流地
聽講佢介紹餐廳果陣收回佣
俾泰國取消左個旅遊大使
佢係果邊個朵應該臭左

順帶一提佢唔係好識泰文
錯撚晒grammar + 讀唔啱音
泰國電視台幫佢出字幕 唔係冇人明佢講野

流到不行 一隻字都冇覆過

基本上佢永遠唱好泰國,未必會承認泰國有呢d野

咁佢都係搵食
佢梗係想多d人去泰國架啦
真係大家都係香港人同舟共濟咩
講返傳媒果度其實我今朝9點鐘已經聯絡好

不過事主怕而家搞大事情會影響人身安全

要平安回來後至會答應接受訪問

特此通告

好似應該調轉喎

先開哂出嚟等所有人睇住

利申: 睇Argos學

如果平安返嚟一開始就放你啦 有使鬼人幫咩
打俾蘋果有無用?
會唔會已經去緊秦國救老母 萬事小心
樓主麻煩一得閒就update下

唔好意思 多謝大家關心 我岩岩去落完口供
警察表示除左call國際刑警就冇咩可以做
入境處聯絡左果邊領事館 差館 機場冇拘留紀錄
搵緊傳媒幫手
議員方面佢地本身叫我報左警先 所以我轉頭就會搵埋

希望你媽咪冇事,我覺得事有蹊蹺,可能果個朋友有問題

事關呢2 年我去幾次曼谷,感覺真係好先進

先進又未免太誇張

我三年去五次(單拖)真係未試過有事
朋友泰國老婆同皇室經商之類 好撚有錢
幫樓豬問下點攪

搵泰王幫手 一定搞掂

有冇人識問米

做乜鳩
遇糾紛時應立即致電1155,向泰國旅遊警察求助。
連東南亞都唔識辨認既人真心想問你地小學畢業未

就係你班垃圾影衰連登 死返去5p圍爐啦

屌你老母common sense都柒識唔好係到獻醜
上次新年同老婆自由行馬來西亞同秦國
好彩都可以帶到老婆返屋企
我乜都唔識,幫手推下post同真心祝福,唔好出事
你話我黑心好咩都好。

泰國入境處/海關平時一定唔敢玩到 35000 USD咁大。

有冇咩內情我地,甚至樓主都唔知嫁?

而家唔係公職人員索賄,係租客夾街外人屈佢
再兇佢報警就屈佢帶白粉
10000美金比警察我諗夠買起佢地7條友
樓主麻類得閒update下
樓主麻類得閒update下

應該飛緊去泰國
你話我黑心好咩都好。

再兇佢報警就屈佢帶白粉

果陣去泰國入境 多人到仆街 都係有條隊係比錢先可以用 都係幾十蚊左右 通常都係貪呢啲咋掛
樓主麻煩一得閒就update下

唔好意思 多謝大家關心 我岩岩去落完口供
警察表示除左call國際刑警就冇咩可以做
入境處聯絡左果邊領事館 差館 機場冇拘留紀錄
搵緊傳媒幫手
議員方面佢地本身叫我報左警先 所以我轉頭就會搵埋

希望你媽咪冇事,我覺得事有蹊蹺,可能果個朋友有問題

事關呢2 年我去幾次曼谷,感覺真係好先進

先進又未免太誇張

我三年去五次(單拖)真係未試過有事

時也命也
你去邊個國家一樣有機會出事
係有啲國家特別多依啲事
但係都要睇下補救措施o唔ok
一尾見到有事就鳩屌
港豬都不如
你話我黑心好咩都好。

再兇佢報警就屈佢帶白粉

果陣去泰國入境 多人到仆街 都係有條隊係比錢先可以用 都係幾十蚊左右 通常都係貪呢啲咋掛

有冇證據呀?咩特別入境counter要比錢可以用?
試過同幾個fd去秦國坐督督,點知比條撚樣車左去買珍珠
之後我地唔落車,佢不停屌鳩我地
最後死死氣車返我地出大路
根本秦國同大陸一撚樣垃圾
你話我黑心好咩都好。

再兇佢報警就屈佢帶白粉

有冇證據呀?咩特別入境counter要比錢可以用?

邊有證據
roger話問過泰國海關朋友個邊無呢件事紀錄,同埋話事主未聯絡過佢
roger話問過泰國海關朋友個邊無呢件事紀錄,同埋話事主未聯絡過佢

即係點 邊撚個 Roger 先

胡慧沖

胡慧沖

咁係咪叫無聯絡?好奇想知

胡慧沖

會唔會係樓主老母部手提比人偷撚左跟住想呃錢,
一係就大家又集體撞車
個電話係我另一個電話number黎,唔小心岀左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞