緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
你話我黑心好咩都好。

泰國入境處/海關平時一定唔敢玩到 35000 USD咁大。

有冇咩內情我地,甚至樓主都唔知嫁?

而家唔係公職人員索賄,係租客夾街外人屈佢
再兇佢報警就屈佢帶白粉
10000美金比警察我諗夠買起佢地7條友

果陣去泰國入境 多人到仆街 都係有條隊係比錢先可以用 都係幾十蚊左右 通常都係貪呢啲咋掛

有冇證據呀?咩特別入境counter要比錢可以用?

你去一轉布吉就知

真心得個知字 係有個counter 啲人錢連passport比職員?潛規則定寫明付費通道

就係布吉
LM
留名跟進 希望樓主女友的媽媽平安無事
追完個post 都唔敢去泰國
希望伯母無事
你話我黑心好咩都好。

泰國入境處/海關平時一定唔敢玩到 35000 USD咁大。

有冇咩內情我地,甚至樓主都唔知嫁?

而家唔係公職人員索賄,係租客夾街外人屈佢
再兇佢報警就屈佢帶白粉
10000美金比警察我諗夠買起佢地7條友

果陣去泰國入境 多人到仆街 都係有條隊係比錢先可以用 都係幾十蚊左右 通常都係貪呢啲咋掛

有冇證據呀?咩特別入境counter要比錢可以用?

你去一轉布吉就知

真心得個知字 係有個counter 啲人錢連passport比職員?潛規則定寫明付費通道

你google一下布吉海關
你會見一條隊特別快 但一定要中國passport
個度啲大媽會大叫呢條隊要比錢咁
依家情況如何?
發生啲咁黑既事 屌兩句垃圾國家/民族 竟然會比人屌返話係垃圾 港豬 真係好野

咁你有咩高見啊垃圾
一定會無事嘅
睇完個po諗下出年旅行仲去唔去泰國
望伯母早日平安歸來
幫推 希望伯母冇事
咁撚黑 下次旅行都唔敢去秦國
一定會無事嘅

你話我細膽都係咁話,去呢類國家我一定跟團
屈咁多
一定會無事嘅

成團都可以出事啦 菲律賓事件唔係康泰團出事咩

個別事件姐呢d 咁耐以來咪得嗰一單咁大把
旅行社呢d要做生意 點會咁易出事
樓主得閒記住update
一定會無事嘅

唔計呢d極端情況,
就算遇到樓主女友阿媽以上情況,
起碼都叫有人可以幫手拆……
一定會無事嘅

唔計呢d極端情況,

去黎把撚咩
一定會無事嘅

唔計呢d極端情況,

泰國未去到菲律賓咁差
胡師傅上報
胡師傅上報

胡師傅上報

激將法成功
胡師傅上報

激將法成功

大家怪錯沖哥 對唔住沖哥
英國 香港領事 roger wu咩都搵曬先啦

Agger 泰國邊度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞