緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
http://i.stuff.co.nz/travel/travel-troubles/9088143/Travellers-warn-of-Thai-drug-smuggle-scam
2013年就有類似事件
你話我細膽都好,我呢世都唔敢去東南亞旅行

之前book左機票
但而家好驚

胡師傅都會驚
( Show Blocked User - 掙扎派胡師傅 )

block曬啲on9

依啲港豬見到好快手block
唔好怪我衰啲講句

你阿媽自己攞嚟危機感咁低 又唔係好熟 咁都畀人氹咗去 你又竟然冇阻止

仲要自己一個去
http://i.stuff.co.nz/travel/travel-troubles/9088143/Travellers-warn-of-Thai-drug-smuggle-scam
2013年就有類似事件
你話我細膽都好,我呢世都唔敢去東南亞旅行

自從人質事件 都廢事去d落後國家

仲有菲律賓鄧顯龍單野
唔好怪我衰啲講句

你阿媽自己攞嚟危機感咁低 又唔係好熟 咁都畀人氹咗去 你又竟然冇阻止

仲要自己一個去

你ON 9?
泰國人呃遊客真係呃到痴撚線
前幾年去走個陣搵的士去bkk(新機場)
上左車都係咁同個司機講bkk
個司機上到錢仲要屈其他費
點知比佢兜下兜左去bmk(舊機場)
佢明知我地無咩時間
都唔怕地我地報警
最後比左小小錢打發佢走再搵過架會計錶既的士
泰國真係好少清泉的士司機
99% 唔關個租客事啦,如果係同一伙既根本一開始就唔會拉佢
點會拉完放咁on9

個租客留係到話自己比左35k 叫樓主老母叫屋企人都比35k 唔好

on9 人地做賊駛唔駛跟你個方法呀?
唔跟你個方法就唔係賊呀?

你就真係on9喇 咁人地做賊要跟你果套呀?

柒撚少陣啦你個白痴仔
理解完我句野再上黎柒啦懵撚

屌,你好撚醒喇
返去收皮啦
咁人地無用你個叻仔方法姐
係咪唔得㗎
朋友泰國老婆同皇室經商之類 好撚有錢
幫樓豬問下點攪

快啲問下啦,
等拆解方法
( Show Blocked User - 掙扎派胡師傅 )

block曬啲on9

屌你老母你就on9
幫樓豬問下點攪

快啲問下啦,
等拆解方法

有泰國皇氣就一定無事
唔好怪我衰啲講句

仲要自己一個去

你ON 9?

你睇下騙案之都(Scam City)

而家咁嘅情況錢就一定要畀 但係可以傾下唔好畀咁貴

應該d騙徒黑白兩道佢都收買曬先夠膽玩咁大

有錯請指教

block曬啲on9

屌你老母你就on9

柒頭白痴仔郁啲唔啱就屌人老母 正廢閪btw 又block多隻白痴仔

block曬啲on9

屌你老母你就on9

柒頭白痴仔郁啲唔啱就屌人老母 正廢閪btw 又block多隻白痴仔

Block完人地會小忽肉架😂😂

唔好再係呢個話題上argue啦
睇左幾十頁有好多都拗緊咩為之東南亞好煩

好多logic fail 之後嘈勁耐
幫樓豬問下點攪

搵泰王幫手 一定搞掂
癡孖筋成個post比啲低質會員搞到離撚哂題 點解東南亞包咩呢啲咁factual嘅問題都可以嘈幾頁

Btw 咁耐都仲未聯絡都伯母

唔好再係呢個話題上argue啦
睇左幾十頁有好多都拗緊咩為之東南亞好煩

好多logic fail 之後嘈勁耐

都唔知有咩好嘈
Definition嘅野
Lm
幫樓豬問下點攪

搵泰王幫手 一定搞掂

諗番起單新聞,
有個泰國人係酒吧比酒吧個老闆打,
點知原來被打果個人係高官個仔
之後比人封左鋪炒埋家(好似)
幫樓豬問下點攪

搵泰王幫手 一定搞掂

諗番起單新聞,

好正常姐
幫樓豬問下點攪

搵泰王幫手 一定搞掂

諗番起單新聞,

好正常姐

所以巴打如果識人真係要幫幫手

on9 人地做賊駛唔駛跟你個方法呀?
唔跟你個方法就唔係賊呀?

你就真係on9喇 咁人地做賊要跟你果套呀?

唔係要跟佢個套
你既論點係人地放左佢姐係證明個朋友唔係同伙
人地咪講左你個論點成立唔到囉
咁你係咪解釋唔到呀

唔放個租客比放個租客合理啦 點樣唔成立呀
要屈錢 留埋個租客係到話自己屋企人已經比錢,叫佢阿媽比錢 唔方便好多?
如果一伙既個租客叫d 海關特登捉左自己再放?咁不如直接一開始捉佢老母唔撚理個租客啦

係咪都要叫個租客比35000美金?
租客有冇咁多錢?如果本身窮開嘅,事主知道佢底細唔會出到咁多嘅,你同佢講屋企人比左啦,你都快啲比啦,make sense咩?

叫d 海關捉自己同埋個阿媽 再放自己 合理好多

咪就係依家捉左佢講兩句就放佢走唔合理 依家啲人咪覺得朋友都係賊囉
你依家講緊係人地捉完就放所以唔係唔關朋友事
咁關你啲方法咩事姐
可能你個方法合理啲
但係咪一定要跟足你個套先代表到人地係賊
用佢依家呢個方法就代表到唔關佢朋友事呀
好恐怖
希望平安回來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞