緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
你話我黑心好咩都好。

泰國入境處/海關平時一定唔敢玩到 35000 USD咁大。

有冇咩內情我地,甚至樓主都唔知嫁?

而家唔係公職人員索賄,係租客夾街外人屈佢
再兇佢報警就屈佢帶白粉
10000美金比警察我諗夠買起佢地7條友

果陣去泰國入境 多人到仆街 都係有條隊係比錢先可以用 都係幾十蚊左右 通常都係貪呢啲咋掛

有冇證據呀?咩特別入境counter要比錢可以用?

邊有證據

去咁多次都未見過有邊個counter可以比錢過先 新舊機場都係 巴打作緊野?

布吉機場 比錢排快隊
胡師傅上報

激將法成功

大家怪錯沖哥 對唔住沖哥

你話我黑心好咩都好。

泰國入境處/海關平時一定唔敢玩到 35000 USD咁大。

有冇咩內情我地,甚至樓主都唔知嫁?

再兇佢報警就屈佢帶白粉

果陣去泰國入境 多人到仆街 都係有條隊係比錢先可以用 都係幾十蚊左右 通常都係貪呢啲咋掛

邊有證據

去咁多次都未見過有邊個counter可以比錢過先 新舊機場都係 巴打作緊野?

布吉機場 比錢排快隊

有錢使得鬼推磨
胡師傅上報

激將法成功

俾D 爭扎佢
胡師傅上報

激將法成功

俾D 爭扎佢

回應下啦胡師傅
胡師傅上報

激將法成功

俾D 爭扎佢

回應下啦胡師傅

沖哥姓胡 樓主有救
其實蘋果壹週刊同01都同意跟進

都唔知你驚乜

一係畀錢 一係搞大佢
如果猶豫不決又潛咗水嘅應該係假膠

都唔知你驚乜

一係畀錢 一係搞大佢

唔會係假膠掛
點解咁大件事都推得咁慢?

咁係咪叫無聯絡?好奇想知

btw, 咁呢個係乜水

都唔知你驚乜

一係畀錢 一係搞大佢

唔會係假膠掛

我信唔係假膠
不過我地唔係當事人就緊係可以大大聲話點做點做
佢地會多d顧慮
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/07/185533_f92509242923f04ff5e0c9e1de061ac4.jpg[img]

btw, 咁呢個係乜水

fb無add做fd 嘅話
d message有機會丟落另一邊,唔會收到通知
但page就無呢個問題
所以幫手個巴打叫樓主send去page而唔係佢個人fb

都唔知你驚乜

一係畀錢 一係搞大佢

唔會係假膠掛

我信唔係假膠
佢地會多d顧慮

假膠既話,以後呢D 求救post 唔洗指意有人理
而家樓主應該忙緊唔得閒回
比胡慧沖粉絲屌到屎忽開花

都唔知你驚乜

一係畀錢 一係搞大佢

唔會係假膠掛

我信唔係假膠
佢地會多d顧慮

假膠既話,以後呢D 求救post 唔洗指意有人理
而家樓主應該忙緊唔得閒回

我覺得佢飛緊去泰國

btw, 咁呢個係乜水

希望伯母無事!
只能幫推

再兇佢報警就屈佢帶白粉

邊有證據

布吉機場 比錢排快隊

有錢使得鬼推磨

果條好似係專做支那落地簽證
另外坐j class以上都有fast track, check in 會派張卡
樓主蒲咗頭架喎,又唔講兩句
樓主請更新現況, 大家都好擔心
如果爆post請開 post 2

基本上冇野好update
報完案警察都話果邊既事只可以叫國際刑警做野
入境處話冇權力去查 要靠果邊警方
議員果啲都搵左
胡慧沖打左兩次黎 俾左啲資料 未有新進展

基本上冇野好update
報完案警察都話果邊既事只可以叫國際刑警做野
入境處話冇權力去查 要靠果邊警方
議員果啲都搵左
胡慧沖打左兩次黎 俾左啲資料 未有新進展

你同樓主而家都係泰國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞