緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
唔識點幫手
希望伯母平安回來
醒撚少少啦
報領事同警察
35000usd 泰國大數目黎
收買警察都得啦
洗乜益佢地

有錢比佢地,不如比警察好過,唔止秦國,越南一樣,不過比果時小心d

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

呢d認真post都要做認字特警係咩心態

屌那星5P仔仲咁撚惡 死撚開啦柒頭
屌你老母洗撚擇日
醒撚少少啦
報領事同警察
收買警察都得啦
洗乜益佢地

有錢比佢地,不如比警察好過,唔止秦國,越南一樣,不過比果時小心d

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

屌你老母洗撚擇日

5p狗字都未識就咪撚係度嘈啦
想知屈佢偷咩要賠35K usd
香港報警, 果邊報警, 揾領事
其實唔洗怕, 佢擺明大你
如果咁易屈, 一個月屈十零廿都幾百萬
屈一年佢地做晒富豪啦

點解要喺香港報警?
屈一年佢地做晒富豪啦

點解要喺香港報警?

唔報驚備案 點正式化件事
屈一年佢地做晒富豪啦

點解要喺香港報警?

望香港警察會幫你聯絡當地警察
不過機會甚微
直接去入境處話伯母係泰國俾人綁架啦
處理手法會快好多
想知屈佢偷咩要賠35K usd

點解要35000咁零丁?
仲有過數好明顯一定check到邊個

聽講呢個價係菲律賓可以請到殺手

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

屌你老母洗撚擇日

5p狗
醒撚少少啦
報領事同警察
收買警察都得啦
洗乜益佢地

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

屌你老母洗撚擇日

蝗:幹嘛香港學校不用普通話教學
試過類似情況,不過係煙,報警都無用,因為海關同警察夾埋。因為我地跟團好d,有人幫手解釋,不過之後都俾人拉左去警察局,最後唔記得俾左幾多錢就無事,放返出黎... 個日早機到,之後搞左一日,到晚餐先出返黎會個d團友。

會唔會試下搵香港既旅行社,問佢地俾當地導遊既contact?雖然唔係好方法,但係咩都試下啦。巴打

利申:唔係本人,不過係女朋友阿哥,一齊去個次旅行

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

屌你老母洗撚擇日

5p狗

屌你老母依家d 5p狗惡撚到屌番人轉頭
依家最新消息係點?希望伯母冇事
講多d資料先

過關果時比人捉?入境?

佢親自打黎揾你女友? 咁佢其他朋友冇事?

我係樓主女朋友 多謝關心
我喺度一次過詳細少少講

我媽咪入左境之後去買枝水飲 俾完錢出黎就一堆人捷住佢同佢一個朋友
話佢地偷野 打開個袋真係有一包野
就捉左佢地去一間房
我媽咪個仆街朋友識講啲泰文 自己同啲泰仔溝通完就走左佬 留返媽咪係度
我本身唔知咩事 只知佢去左泰國 後來我whatsapp call佢 佢喊哂咁同我講呢件事

後來我就再打唔到俾佢 因為泰仔唔俾佢講電話
轉左send whatsapp
媽咪打字好慢 驚到又暈又震咁 所以佢講野都1999
只知道總共出出入入有七個泰仔 所以要usd35000黎分
話報警/大使館會屈佢運白粉
之後再夜少少就電話都俾佢地收埋 講完拜拜就聯絡唔到
講多d資料先

過關果時比人捉?入境?

我喺度一次過詳細少少講

我媽咪入左境之後去買枝水飲 俾完錢出黎就一堆人捷住佢同佢一個朋友
就捉左佢地去一間房
我媽咪個仆街朋友識講啲泰文 自己同啲泰仔溝通完就走左佬 留返媽咪係度
我本身唔知咩事 只知佢去左泰國 後來我whatsapp call佢 佢喊哂咁同我講呢件事

巴打,不如問下可唔可以俾少d,放左出黎先算
講多d資料先

過關果時比人捉?入境?

我喺度一次過詳細少少講

就捉左佢地去一間房

俾朋友出賣
除左知得好清楚身家有幾多
有乜理由唔要齊頭40000 / 再多啲?
講多d資料先

過關果時比人捉?入境?

我喺度一次過詳細少少講

就捉左佢地去一間房

我當時有叫佢問 泰仔答no way
講多d資料先

過關果時比人捉?入境?

我喺度一次過詳細少少講

就捉左佢地去一間房

我當時有叫佢問 泰仔答no way

搵左入境處未?
打去入境處問下可以點做?
其實你女朋友阿媽無即時生命危險就報警la,呢d國際事務,就會上新聞,唔會咁易比人屈。如果身有屎就比錢私了lo
就咁睇,應該係香港報警或搵胡慧沖睇下有咩幫到手先
始終佢地熟d果邊既玩法
無論要比錢定點,安全返左黎先係最重要

搵左胡慧沖 未覆
香港報警方面 依家佢地真係係媽咪個袋擺左野 之後摷到出黎 係咪會幫唔到手?但我都會打去試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞