緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
Push ,泰國都幾撚恐怖,咁明目張膽,成班有牌爛仔。
樓主係呢個moment咩都要試,再唔得要搞大件事佢

東南亞國家除左新加坡之外,
其他都係一擔擔地黑

日本okay wor

應佢都on9

未去過外國旅行 窮x一名 想知有幾黑 認真問

認真一次先,首先日本唔係東南亞國家,東南亞國家係指泰國,馬來西亞,菲律賓,印尼個邊,
東南亞國家成日屈鳩亞洲人,尤其華人錢,比唔起就打你,甚至屈你坐冤獄,
最出名應該係鄧龍威個 case,
想知多d自己 google

冇錯,search吓鄧龍威個case就明,係菲律賓比人屈運粉,坐咗十幾年到今日都未走到
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事
同埋見到呢個post對泰國無曬興趣

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去
癡撚線
樓主而家搞成點呀?update 下啦
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

X2
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

買曬機票未架, 未就取消行程啦
不過有都cancel啦, 鬼國
pish!!!
香港人係咪陣係鍾意睇人仆街死?
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
人地上嚟開post就係屋企人喺泰國好無助
想搵香港人拎意見
你地咁樣同事主個仆街朋友無分別

利申屋企咩物業都無

其他都係一擔擔地黑

日本okay wor

應佢都on9

認真一次先,首先日本唔係東南亞國家,東南亞國家係指泰國,馬來西亞,菲律賓,印尼個邊,
東南亞國家成日屈鳩亞洲人,尤其華人錢,比唔起就打你,甚至屈你坐冤獄,

華人不嬲形象都比人就係有錢 , 但懦弱
去埋d地獄鬼國 , 死左唔抵可憐
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
想搵香港人拎意見

利申屋企咩物業都無

洗咩講咁多, block柒咗佢地啦
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
想搵香港人拎意見

利申屋企咩物業都無

有樓收租 同 做on9野係兩回事
冇人叫你去地獄鬼國 , 出左事又係到叫春
有冇BNO?
巴打直接少少係呢邊報警啦 搞大單野

其他都係一擔擔地黑

日本okay wor

應佢都on9

你可以話我怕死
但我自己去旅行就一定唔會去呢堆東南亞國家
有錢既話去d安全d既國家好d
上面話咩大國都可能有事
拎個例子,你有幾可聽到日本新加坡呢d會有呢d事
大國始終都會安全d
去呢堆東南亞國家,有咩事都要用錢解決
如果你係女仔,有事又冇錢,等比人女女女啦
( Show Blocked User - 中華賓士 )

其他都係一擔擔地黑

日本okay wor

應佢都on9

你可以話我怕死
但我自己去旅行就一定唔會去呢堆東南亞國家
有錢既話去d安全d既國家好d
上面話咩大國都可能有事
拎個例子,你有幾可聽到日本新加坡呢d會有呢d事
大國始終都會安全d
去呢堆東南亞國家,有咩事都要用錢解決
如果你係女仔,有事又冇錢,等比人女女女啦

咪撚就係 , 成班on9仔唔肯認清事實, 淨係識得block 自己不想面對的野

其他都係一擔擔地黑

日本okay wor

應佢都on9

冇錯,search吓鄧龍威個case就明,係菲律賓比人屈運粉,坐咗十幾年到今日都未走到

點解咁耐都冇人幫佢
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
想搵香港人拎意見

利申屋企咩物業都無

屌去邊都可能有意外架啦 泰國不嬲都港人外遊既熱門國家黎 去歐洲都可以撞恐襲添 你唔撚想幫手咪出返去 係度落井下石會唔會太唔要得
樓主而家搞成點呀?update 下啦
樓主而家點,有冇搵人幫手?
東南亞 不了 永久blacklist
Btw個朋友一定係鬼 希望事主唔好有事啦
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
想搵香港人拎意見

利申屋企咩物業都無

屌去邊都可能有意外架啦 泰國不嬲都港人外遊既熱門國家黎 去歐洲都可以撞恐襲添 你唔撚想幫手咪出返去 係度落井下石會唔會太唔要得

一定要去旅行? 唔去唔撚得?
年年去旅行2次 又叫春買唔到樓係咩玩法

日本okay wor

應佢都on9

點解咁耐都冇人幫佢

其實唔係咁易
始終人地國家,你都吹佢唔漲
垃圾香港政府又咩都做唔到
除非好似樓上有個巴打話,如果係美帝拖隊軍艦過黎談判咁就唔同講法
搵左沖爺幫手未?
就係條死廢老收租
有份搞死香港
大家唔好幫佢啊
有多層樓廿萬hkd都比唔起?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞