緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
黎啦,比包粉我,再去報警,一齊纜炒,你錢唔會屈到,一包粉隨時over35K usd,等你粉都冇埋。

90% work除非佢唔係求財而係仇家求你死

個問題係報左 真係要坐就大碌 你知泰國啲黑警仲衰過香港 官官相衛

樓主試下inbox 佢求救
報警囉咁撚簡單都要上黎問
樓主有冇多啲資料呀? e.g. 泰國邊度、係喺咩情況下畀人屈
你見過你女朋友未啊 係咪叫你去7仔買iTunes 卡比佢啊? 假架戇鳩仔
如果成班師奶去,我唸唔會咁都屈到佢地運毒掛。
我自己都去過兩次曼谷,都平安無事,樓主女友老母好唔好彩

Fb佢應該無用

你唔試下點知冇用啊
Send個pm駛幾耐時間?
如果係真既, 嗰35k你拎去收買黑警好過
5千蚊港紙一個, 都請到50人
傻仔唔識咪亂講叫人報警啦on9
泰國見你真係有粉就唔撚理你,又迫又屈你認
總之你比人捉左就有撚排玩,一入差館你已經冇人權
天下警察一樣黑,你地班on9憑咩覺得個邊警察會幫你
唔知點幫,唯有幫推
唔知點幫樓主囡囡
幫推
咁撚夜偷乜鳩
留名
傻仔唔識咪亂講叫人報警啦on9
泰國見你真係有粉就唔撚理你,又迫又屈你認
總之你比人捉左就有撚排玩,一入差館你已經冇人權
天下警察一樣黑,你地班on9憑咩覺得個邊警察會幫你

係咁既話,咁個35k我會直接俾黑警換來平安,拉鳩埋班契弟等佢地無得作惡
留名學野

我既話 有得佢塞包粉比我 我就直接去領事館

天下黑警一樣黑 但搵領事起碼都叫自己人
留名學野

點直接去領事館
依家人地比人控制住
35k美金係泰國有撚排食
俾黑警唔好?
唔撚洗驚,報警,之前有fd 試過,都係靠嚇
留名學野

點直接去領事館
依家人地比人控制住

如果你渣BNO搵英領事都幫會幫下你嘅
中国大使館?不了
推POST 唔知點幫
搵胡慧沖

好少會屈咁大數目,係泰國邊到?

呢個鐘數瞓咗未

時差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞