緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
似係個朋友同班泰仔夾埋
樓主就算搵左領事求助都唔好掉以輕心
東南亞國家班友幾乎係完全唔驚香港既外交人員,你睇下菲律賓黑獄單野就知
換着你係美帝子民,即刻call領事就可以帶成班武警過來屌走班匪徒啦
做香港人真係慘,出到去外地一d bargaining power都無

應該同佢朋友夾埋比包野
班泰仔應該係假海關

佢條女個老母有份推高香港樓價
仲幫佢??

收租唔會推高樓價,係啲炒家大手大手咁買先會

利申 無樓

笑左
收租唔會推高樓價都講得出

我冇讀過經濟都知supply and demand啦
你hold住層樓個supply咪小左囉
仲話收租唔會推高樓價

無讀過都咁叻

讀左仲唔變世界冠軍? 做咩唔讀?

唔好扯開話題啦
又話收租唔會推高樓價既?

推高你咪推高你 垃圾

你班冇樓受害者仲要係到幫加害者
唔知咩心態

利申:老豆有兩層樓
有巴打幫忙 入境署果邊有個主任打俾我
話我琴日搵入境署只係唔夠資料 所以佢俾唔到好多協助 澄清返佢地係會好樂意幫我地

佢話佢幫我聯絡果邊領事館 駐香港既泰國官方 同埋香港差佬
話香港差佬係可以搵國際刑警幫手
依家碌緊出去差館落口供

希望無事啦,唔得閒update既話,無事都記得上黎報平安

邊個話上連登開po 無用
黎啦,比包粉我,再去報警,一齊纜炒,你錢唔會屈到,一包粉隨時over35K usd,等你粉都冇埋。

90% work除非佢唔係求財而係仇家求你死

個問題係報左 真係要坐就大碌 你知泰國啲黑警仲衰過香港 官官相衛

你唔好掂包粉, 包野冇你指毛, 但有佢指毛

而家明夾你
要你掂有幾難
幫推 希望伯母平安
其實泰國都幾危險 ,但係少人講
有巴打幫忙 入境署果邊有個主任打俾我
話我琴日搵入境署只係唔夠資料 所以佢俾唔到好多協助 澄清返佢地係會好樂意幫我地

佢話佢幫我聯絡果邊領事館 駐香港既泰國官方 同埋香港差佬
話香港差佬係可以搵國際刑警幫手
依家碌緊出去差館落口供

屌希望伯母冇事啦
比佢地得逞左一次真係好撚危險

仲幫佢??

利申 無樓

笑左

仲話收租唔會推高樓價

無讀過都咁叻

唔好扯開話題啦

推高你咪推高你 垃圾

唔知咩心態

利申 有樓收租

應佢都on9

未去過外國旅行 窮x一名 想知有幾黑 認真問

認真一次先,首先日本唔係東南亞國家,東南亞國家係指泰國,馬來西亞,菲律賓,印尼個邊,
東南亞國家成日屈鳩亞洲人,尤其華人錢,比唔起就打你,甚至屈你坐冤獄,
最出名應該係鄧龍威個 case,
想知多d自己 google

冇錯,search吓鄧龍威個case就明,係菲律賓比人屈運粉,坐咗十幾年到今日都未走到

點解咁耐都冇人幫佢

其實唔係咁易
始終人地國家,你都吹佢唔漲
垃圾香港政府又咩都做唔到
除非好似樓上有個巴打話,如果係美帝拖隊軍艦過黎談判咁就唔同講法

我喺另外一個post度講過我之前係toronto機場返工,有個鬼佬同事又係差唔多情況喺泰國嗰邊出咗事, 有個阿婆喺佢隔籬仆街, 佢好心去幫個阿婆,之後個阿婆話要去洗手間洗手叫佢幫佢睇住個喼,走咗唔夠五分鐘成班機場特警9衝出黎㩒低佢話佢運毒, 屈佢十幾皮加幣。

個朋友係boutique仔賣衫。老細話有個生客話想放件行李係舖一個星期。老細竟然話ok. 佢屌佢老細. 放就唔撈
下好人好姐點會屈你 得罪人無講出黎?
除左搵領事館都無計

得罪人
冇錢又要死充去低級國家

block柒左依條傻閪 連登垃圾何求多

有錢就一定要去大國?
大國就一定無事?on9

咁依家係咪低級國家出左事 , on9仔
依家就係低級國家出左事呀屌你老母
駁唔到我就靜啦傻閪

我打死都唔去垃圾國家旅行

你依啲垃圾就算柒數啦

笑左

仲話收租唔會推高樓價

無讀過都咁叻

唔好扯開話題啦

推高你咪推高你 垃圾

唔知咩心態

利申 有樓收租

屌你老母 你老豆兩層樓收租 有份推高樓價
東南亞國家除左新加坡正常少少, 其他都係垃圾鬼國
乜都可以用錢解決
有d人成撚日吹奏信佛善良,真係得啖笑

btw﹐希望事主盡快無事
有樓收租冇錢比人

有時間上連登無時間去睇醫生驗腦

仲幫佢??

利申 無樓

笑左

仲話收租唔會推高樓價

無讀過都咁叻

求下你地block柒左佢喇
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事
同埋見到呢個post對泰國無曬興趣

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

買曬機票未架, 未就取消行程啦
不過有都cancel啦, 鬼國

幾個on9閪咪撚去旅行啦你班傻閪

仲話收租唔會推高樓價

無讀過都咁叻

唔好扯開話題啦

推高你咪推高你 垃圾

唔知咩心態

利申 有樓收租

係呀 所以我咪話
你地點解要幫樓主
明明有份推高推價就係佢班收租撚
東南亞 不了 永久blacklist
Btw個朋友一定係鬼 希望事主唔好有事啦

垃圾
冇錢又要死充去低級國家

block柒左依條傻閪 連登垃圾何求多

有錢就一定要去大國?
大國就一定無事?on9

咁依家係咪低級國家出左事 , on9仔
依家就係低級國家出左事呀屌你老母
駁唔到我就靜啦傻閪

我打死都唔去垃圾國家旅行

你依啲垃圾就算柒數啦

又係你隻泰狗

港豬又開始屈人啦繼續自命高人一等藍

無讀過都咁叻

唔好扯開話題啦

推高你咪推高你 垃圾

唔知咩心態

利申 有樓收租

係呀 所以我咪話
你地點解要幫樓主

你條柒頭帶頭引人反鳩你老豆
好撚不孝
下好人好姐點會屈你 得罪人無講出黎?
除左搵領事館都無計

無腦就縮返入去你老母個閪到搵下有冇生漏左,唔好出黎柒啦

有時間上連登無時間去睇醫生驗腦

仲幫佢??

利申 無樓

笑左

仲話收租唔會推高樓價

無讀過都咁叻

求下你地block柒左佢喇

點解你地仲未block 佢柒左好耐嫁啦wo
好耐以前已經block左

無讀過都咁叻

唔好扯開話題啦

推高你咪推高你 垃圾

唔知咩心態

利申 有樓收租

係呀 所以我咪話
你地點解要幫樓主

你條柒頭帶頭引人反鳩你老豆
好撚不孝

幫推
試下講數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞