緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
99% 唔關個租客事啦,如果係同一伙既根本一開始就唔會拉佢
點會拉完放咁on9

個租客留係到話自己比左35k 叫樓主老母叫屋企人都比35k 唔好

on9 人地做賊駛唔駛跟你個方法呀?
唔跟你個方法就唔係賊呀?

你就真係on9喇 咁人地做賊要跟你果套呀?

唔係要跟佢個套
你既論點係人地放左佢姐係證明個朋友唔係同伙
人地咪講左你個論點成立唔到囉
咁你係咪解釋唔到呀
同意件事無咁簡單
如果你話屈350usd/3500usd都大d機會成功
大拿拿35000,廿幾萬港紙,個個都俾得起咩
你屈350 十個入面都屈到六七個
屈35000 老撚都同你玩大去啦

越講越恐怖
啫係分分鐘唔比錢就標參
係咪同伯母又冇左聯絡喇?
同意件事無咁簡單
如果你話屈350usd/3500usd都大d機會成功
大拿拿35000,廿幾萬港紙,個個都俾得起咩
你屈350 十個入面都屈到六七個
屈35000 老撚都同你玩大去啦

越講越恐怖
啫係分分鐘唔比錢就標參

佢個朋友好鬼
識泰文 俾人放走 潛水
全部野加埋一齊
點會拉完放咁on9

個租客留係到話自己比左35k 叫樓主老母叫屋企人都比35k 唔好

柒撚少陣啦你個白痴仔
理解完我句野再上黎柒啦懵撚
事主 emily 最後 update 唔係話上海婆都無得走咩 ?
樓主呢
點會拉完放咁on9

屌你老母 你個腦袋屎㗎

你老母個腦就袋屎喇

又係死傻閪。blocked
點會拉完放咁on9

唔係要跟佢個套
咁你係咪解釋唔到呀

唔放個租客比放個租客合理啦 點樣唔成立呀
要屈錢 留埋個租客係到話自己屋企人已經比錢,叫佢阿媽比錢 唔方便好多?
如果一伙既個租客叫d 海關特登捉左自己再放?咁不如直接一開始捉佢老母唔撚理個租客啦
點會拉完放咁on9

柒撚少陣啦你個白痴仔
理解完我句野再上黎柒啦懵撚

理解唔到狗吠
留名等消息
黎緊都會去泰國
點會拉完放咁on9

唔係要跟佢個套
咁你係咪解釋唔到呀

要屈錢 留埋個租客係到話自己屋企人已經比錢,叫佢阿媽比錢 唔方便好多?
如果一伙既個租客叫d 海關特登捉左自己再放?咁不如直接一開始捉佢老母唔撚理個租客啦

係咪都要叫個租客比35000美金?
租客有冇咁多錢?如果本身窮開嘅,事主知道佢底細唔會出到咁多嘅,你同佢講屋企人比左啦,你都快啲比啦,make sense咩?

唔係要跟佢個套
咁你係咪解釋唔到呀

租客有冇咁多錢?如果本身窮開嘅,事主知道佢底細唔會出到咁多嘅,你同佢講屋企人比左啦,你都快啲比啦,make sense咩?

同d 海關捉自己同埋個阿媽 再放自己 合理好多

唔好再係呢個話題上argue啦
睇左幾十頁有好多都拗緊咩為之東南亞好煩

唔係要跟佢個套
咁你係咪解釋唔到呀

叫d 海關捉自己同埋個阿媽 再放自己 合理好多
http://i.stuff.co.nz/travel/travel-troubles/9088143/Travellers-warn-of-Thai-drug-smuggle-scam
2013年就有類似事件
你話我細膽都好,我呢世都唔敢去東南亞旅行
http://i.stuff.co.nz/travel/travel-troubles/9088143/Travellers-warn-of-Thai-drug-smuggle-scam
2013年就有類似事件

之前book左機票
但而家好驚
唔好怪我衰啲講句

你阿媽自己攞嚟危機感咁低 又唔係好熟 咁都畀人氹咗去 你又竟然冇阻止
( Show Blocked User - 掙扎派胡師傅 )

block曬啲on9
2013年就有類似事件

自從人質事件 都廢事去d落後國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞