緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
醒撚少少啦
報領事同警察
35000usd 泰國大數目黎
收買警察都得啦
洗乜益佢地

有錢比佢地,不如比警察好過,唔止秦國,越南一樣,不過比果時小心d

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

呢d認真post都要做認字特警係咩心態
現在什麼情况?搞成點?
廿幾年無去過泰國 比唔到咩建議
希望樓主未來外母平安無事啦
幫推
現在什麼情况?搞成點?

女朋友媽媽無再揾佢,俾人熄左手機
除左佢仲有個上海女人都俾人屈,各自有3個著制服泰仔看住,護照係佢地手
班泰仔話聽朝俾個銀行户口,要過35000usd,上海婆已經應承左
諗住聽住揾泰博
其實捉住佢地係咩人?
佢跟團定自由行?
快d搵領事喇
現在什麼情况?搞成點?

除左佢仲有個上海女人都俾人屈,各自有3個著制服泰仔看住,護照係佢地手
班泰仔話聽朝俾個銀行户口,要過35000usd,上海婆已經應承左

ed唔係叫綁架咩屌
你直接報警咪得
現在什麼情况?搞成點?

ed唔係叫綁架咩屌
你直接報警咪得

個問題係我女朋友驚個班人同警察夾埋左,到時屈返佢轉頭運白粉要坐一世
其實捉住佢地係咩人?
佢跟團定自由行?
快d搵領事喇

自稱海關 有制服既
自由行
現在什麼情况?搞成點?

ed唔係叫綁架咩屌
你直接報警咪得

綁架
現在什麼情况?搞成點?

ed唔係叫綁架咩屌
你直接報警咪得

個問題係我女朋友驚個班人同警察夾埋左,到時屈返佢轉頭運白粉要坐一世

你係香港報警得唔得
宜家個情況係點
有需要就搵香港政黨幫手
工黨,民主黨...
其實捉住佢地係咩人?
佢跟團定自由行?
快d搵領事喇

自稱海關 有制服既
自由行

香港人係外國比人綁架
親友香港報警無人理既話我唔信lo
其實捉住佢地係咩人?
佢跟團定自由行?
快d搵領事喇

自稱海關 有制服既
自由行

香港人係外國比人綁架

係囉 香港報左備左案先啦
有個record都好
首先係香港報左警先
應該會聯絡當地領事館同入境處之類
有需要就搵埋政黨幫手 泰博白鴿又好
希望伯母平安返嚟
其實捉住佢地係咩人?
佢跟團定自由行?
快d搵領事喇

自稱海關 有制服既
自由行

香港人係外國比人綁架

係囉 香港報左備左案先啦
有個record都好

你同警察講 一早再揾埋區議員
自然有人幫你揾泰國警察搞 驚乜柒
醒撚少少啦
報領事同警察
35000usd 泰國大數目黎
收買警察都得啦
洗乜益佢地

有錢比佢地,不如比警察好過,唔止秦國,越南一樣,不過比果時小心d

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

呢d認真post都要做認字特警係咩心態

其實捉住佢地係咩人?
佢跟團定自由行?
快d搵領事喇

自稱海關 有制服既
自由行

佢一入境就比人捉走?
同行有咩人?
用特衰入境就快d去領事館搵人幫手
Taken 4
講多d資料先

過關果時比人捉?入境?

佢親自打黎揾你女友? 咁佢其他朋友冇事?
報警都無乜用架啦,35k usd我不如俾錢去買撚起班泰仔
如果成班師奶去,我唸唔會咁都屈到佢地運毒掛。
我自己都去過兩次曼谷,都平安無事,樓主女友老母好唔好彩

菲律賓救人質都救成咁。點會唔可能。東南亞國家仲衰過中國啦。係旅行社d打手唱好旅遊

曼谷都唔算落後,呢2 年我去過幾次完全冇問題

所以想知樓主auntie做咗d乜咁黑仔
香港報警, 果邊報警, 揾領事
其實唔洗怕, 佢擺明大你
如果咁易屈, 一個月屈十零廿都幾百萬
屈一年佢地做晒富豪啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞