緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
可以揾既官方途徑都揾左,依家睇下揾唔揾到埋涂謹申

緊係搵喇
有議員介入
政府班人做野會爽手d

佢地話前面有好多case 要排隊
如果話幾個月都揾唔到人 先會介入

搵過第二個議員啦,咁都講得出,痴撚線咩。

痴撚線, 開名, 邊撚個議員

Agger,開名。

開名呢d後話啦
搵傳媒幫手,同記者一齊去搵第二個議員
議員要見到記者先會做野
唔怪之得我睇新聞嗰陣時啲人會將自己啲行李包晒膠先至出入境!
原來係費事啲落後國家啲人做手腳。
你話我黑心好咩都好。

泰國入境處/海關平時一定唔敢玩到 35000 USD咁大。

有冇咩內情我地,甚至樓主都唔知嫁?

樓主都唔知既又點答你

鎖實有無用
不過有心屈你既, 拆埋你層膠再爆埋你個鎖都得啦,

鎖實有無用
不過有心屈你既, 拆埋你層膠再爆埋你個鎖都得啦,

所以呢啲國家都少去為妙,費事去完畀人屈,返唔到嚟就唔好!
好撚恐怖........
屌我今晚夜機飛曼谷,而家好撚驚
巴打們,我有無咩要注意?

利申:將會用BNO入境
咁黑仔,Facebook 搵胡生啦!
之前都有咁上下既事都有港人搵佢幫手

其實佢流流地
聽講佢介紹餐廳果陣收回佣
俾泰國取消左個旅遊大使
佢係果邊個朵應該臭左

順帶一提佢唔係好識泰文
錯撚晒grammar + 讀唔啱音
泰國電視台幫佢出字幕 唔係冇人明佢講野

流到不行 一隻字都冇覆過

係泰國粉絲大本營搵搵到roger,roger覆話事件咁嚴重既就搵左入境處,再打電話去泰旅局電話28680732,話35000美金係個邊真係好大數目
去呢d地方都係自己攞黎,我一定唔會去泰國,越南,印度,中東呢d地方

唔好俾人放到野入袋,邊個叫你都即刻封實個袋口
俾人放野仲慘過俾人偷野

注意下有咩事都唔好上連登求救
最怕就係俾d假海關捉走 祝你媽媽平安

唔好俾人放到野入袋,邊個叫你都即刻封實個袋口
俾人放野仲慘過俾人偷野

但係正常你出入境
比當地警察, 海關話搜袋你都唔敢拒絕啦
所以無撚得避
百份百肯定媽咪無偷野?

這個是當然的,你俾得錢去旅行,會唔會為左幾蚊唔買支水?
呢個擺明係個租客set嘅局
用下個腦諗下都知有乜可能收35000 usd咁狼死
一千幾百我都可能會信
直接過去搵個識嘅泰文陪去報警啦on9
搵咗胡慧沖未呀

呢d認真post都要做認字特警係咩心態

不嬲 5p 字都俾人屌架啦,你知又要出仲要喺度串柒柒

出 5p 字班柒頭祝你地仆街冚家剷

2008年前既高登不嬲冇人屌5p字
係班小學雞入到黎
先開始食飽飯冇屎柯搵野黎屌
根本打5p字冇問題
以前捉5p字會比人話童子軍

利申:04開始上

又係你條死傻西
04年上又點撚樣係到利申扮老屎忽,好撚威?
咁撚中意08年之前未死撚番去08年前d post留言 唔好係到on99
有無諗過佢真係偷野?
樓主有無telegram?
件事愈搞得大愈好
區議員之流唔大獲唔做野
講返傳媒果度其實我今朝9點鐘已經聯絡好

不過事主怕而家搞大事情會影響人身安全

要平安回來後至會答應接受訪問

特此通告

個人意見,經傳媒搞大件事反而可能對事件有幫助,你估泰國嗰邊唔驚事件揚咗,全世界都唔去泰國.... 佢哋到時就真係仆街啦

Agree
你要令個社會有noise,咁樣政府先會高度關注
其實我覺得只要揾倒個仆街租客朋友就可以搞掂件事, 99.9%係佢跣你女友老母
放心,件事一定拆得掂無事
東張西望
35000美金係成百萬泰珠搵幾支軍隊都得
咁黑仔,Facebook 搵胡生啦!
之前都有咁上下既事都有港人搵佢幫手

其實佢流流地
聽講佢介紹餐廳果陣收回佣
俾泰國取消左個旅遊大使
佢係果邊個朵應該臭左

順帶一提佢唔係好識泰文
錯撚晒grammar + 讀唔啱音
泰國電視台幫佢出字幕 唔係冇人明佢講野

流到不行 一隻字都冇覆過

係泰國粉絲大本營搵搵到roger,roger覆話事件咁嚴重既就搵左入境處,再打電話去泰旅局電話28680732,話35000美金係個邊真係好大數目

一有咩事要即刻搵人幫手出post去佢個page 俾人知
要俾多D人知提高驚覺先得
好似樓主呢單咁,無啦啦行過都俾人老屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞