緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
Lm 咁宜家點

媽媽有返電話
話泰仔有俾一件三文治一杯咖啡佢食
冇其他進展
睇黎泰仔真係幾中意屈人
上次係芭提雅checkout 個時話咩食左佢地雪櫃包朱古力
屌你咩叫左兩餐room service個度都3千銀啦如果真係有食你包朱古力一定比錢
最後企硬就無野
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事
同埋見到呢個post對泰國無曬興趣

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

買曬機票未架, 未就取消行程啦
不過有都cancel啦, 鬼國

幾個on9閪咪撚去旅行啦你班傻閪

去旅行都唔會去低等民族蠙蝻蟔國度

你咪繼續揸撚住個鍵盤ff囉 冇人有損失

你全家仆街死啦豬閪蝻亞狗

東蝻亞所有人都係下等垃圾

駁唔到

圍爐撚又出現

講中左你莫非你都係蠙蝻蟔雜種

屈少陣好唔好呀連登仔
追晒 post 啲意見似乎離唔開呢幾樣野

[list]
[*]報驚 / 入境處求助
[*]搵議員
[*]搵胡慧聰
[*]搵傳媒報道件事
[/list]

做晒呢啲嘢,講真暫時都冇咩其他好做,希望Auntie冇事
睇黎泰仔真係幾中意屈人
上次係芭提雅checkout 個時話咩食左佢地雪櫃包朱古力
屌你咩叫左兩餐room service個度都3千銀啦如果真係有食你包朱古力一定比錢
最後企硬就無野

Lm 咁宜家點

媽媽有返電話
話泰仔有俾一件三文治一杯咖啡佢食
冇其他進展

所以泰國依 D 咁西既國家 真係唔想去

根本成個東南亞都係垃圾地方,得新加玻叫好少少
全部都無王管,發生乜事可以用錢解決,政府機關可以夾埋屈你錢
就算消費,本地人見你係外國人只係諗點呃你錢

D東南亞旅遊POST成日話要提防搶錢偷野
心諗要咁擔驚受怕點解仲要去

明知自己用特衰護照得支國領事=出事無撚用
唔似D白人,有咩事就飛機大炮照住
去下日韓台呢D地方咪算
各位稍安無噪 依家無樓架喇 唔好再嘈交

嘈你老母閪 , 你講 , 點解你要做on9仔, 你講呀
有好人唔做 做賤鬼 , 無事無幹去泰國把撚?

對唔住囉 我媽朋友lau佢去 佢又真係去 關我咩事

ok , 原諒你 , 下次唔好 , 希望你搞掂件事 , 再等你報告

其實佢依家比人禁錮左係邊, 如果唔係官府入面, 幾大程度估到係假差佬假海關屈你錢
屌,叫佢老母報警啦,再話因爲自己比人屈偷野比人捉左,

到時佢真係有白粉咪同d泰國差佬講「如果身有屎都唔會報警咁on9」。

一包粉點值$35000美金

唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

買曬機票未架, 未就取消行程啦
不過有都cancel啦, 鬼國

幾個on9閪咪撚去旅行啦你班傻閪

去旅行都唔會去低等民族蠙蝻蟔國度

你咪繼續揸撚住個鍵盤ff囉 冇人有損失

你全家仆街死啦豬閪蝻亞狗

東蝻亞所有人都係下等垃圾

駁唔到

圍爐撚又出現

講中左你莫非你都係蠙蝻蟔雜種

屈少陣好唔好呀連登仔

講屈人點夠你地勁呀 屈人35000USD喎

垃圾就係垃圾講講下又係繼續屈 9唔搭8 唔好再影衰連登仔okay?
睇完之後即刻唔想去 咁撚恐怖 蝗國都無咁猖狂
希望樓主女朋友個媽媽快d無事
上面話推高樓價果d都唔知咩心態
利申全家住公屋無樓窮西
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

我都係
睇完之後即刻唔想去 咁撚恐怖 蝗國都無咁猖狂
希望樓主女朋友個媽媽快d無事
上面話推高樓價果d都唔知咩心態
利申全家住公屋無樓窮西

明明你地比佢地壓榨緊
仲係到幫佢地班收租炒家?
所以我旅行唔會去d低等國家
無錢咪撚去旅行啦on9

咁撚高尚呀,你而家住係邊撚度呀上等人
醒撚少少啦
報領事同警察
35000usd 泰國大數目黎
收買警察都得啦
洗乜益佢地

有錢比佢地,不如比警察好過,唔止秦國,越南一樣,不過比果時小心d

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

呢d認真post都要做認字特警係咩心態

On9 你打錯字就係錯啦 屌你老母
冇錢又要死充去低級國家

block柒左依條傻閪 連登垃圾何求多

有錢就一定要去大國?
大國就一定無事?on9

唔係話有無錢既問題
你幾撚時聽過大國會咁比人屈啊?on9
所以我旅行唔會去d低等國家
無錢咪撚去旅行啦on9

咁撚高尚呀,你而家住係邊撚度呀上等人

港豬最撚高等
用BNO 既話就搵英國佬啦

特區護照就
777/689彩你都有味

唔知點解我睇完樓主個post,第一時間諗Bridget Jone 4.

英國佬可能真會幫下手。幾時都話拎BNO出境好過乜9 特衰。

可能可能都係你吹啫, 當地警察都夾撚埋

英國佬睇你香港人都係黃皮豬一隻咋柒頭
咪撚再係到拎住本bno打撚晒飛機啦港豬
醒下啦好冇
冇錢又要死充去低級國家

block柒左依條傻閪 連登垃圾何求多

有錢就一定要去大國?
大國就一定無事?on9

唔係話有無錢既問題
你幾撚時聽過大國會咁比人屈啊?on9

用BNO 既話就搵英國佬啦

特區護照就
777/689彩你都有味

唔知點解我睇完樓主個post,第一時間諗Bridget Jone 4.

英國佬可能真會幫下手。幾時都話拎BNO出境好過乜9 特衰。

可能可能都係你吹啫, 當地警察都夾撚埋

英國佬睇你香港人都係黃皮豬一隻咋柒頭
咪撚再係到拎住本bno打撚晒飛機啦港豬
醒下啦好冇

你冇?
香港人係咪陣係鍾意睇人仆街死?
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
人地上嚟開post就係屋企人喺泰國好無助
想搵香港人拎意見
你地咁樣同事主個仆街朋友無分別

利申屋企咩物業都無

有樓收租 同 做on9野係兩回事
冇人叫你去地獄鬼國 , 出左事又係到叫春

屌去邊都可能有意外架啦 泰國不嬲都港人外遊既熱門國家黎 去歐洲都可以撞恐襲添 你唔撚想幫手咪出返去 係度落井下石會唔會太唔要得

一定要去旅行? 唔去唔撚得?
年年去旅行2次 又叫春買唔到樓係咩玩法

我每年比5萬你 賣層樓比我
唔去旅行又會買到樓既
Btw睇你都無樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞