緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
幫推
Btw Thai blacklist
Pushhh
就係條死廢老收租
有份搞死香港
大家唔好幫佢啊
有多層樓廿萬hkd都比唔起?

大把香港人訓街
樓主條女個老母有份造成
香港人係咪陣係鍾意睇人仆街死?
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
人地上嚟開post就係屋企人喺泰國好無助
想搵香港人拎意見
你地咁樣同事主個仆街朋友無分別

利申屋企咩物業都無

有樓收租 同 做on9野係兩回事
冇人叫你去地獄鬼國 , 出左事又係到叫春

屌去邊都可能有意外架啦 泰國不嬲都港人外遊既熱門國家黎 去歐洲都可以撞恐襲添 你唔撚想幫手咪出返去 係度落井下石會唔會太唔要得

你咪當佢地推post

日本okay wor

應佢都on9

未去過外國旅行 窮x一名 想知有幾黑 認真問

認真一次先,首先日本唔係東南亞國家,東南亞國家係指泰國,馬來西亞,菲律賓,印尼個邊,
東南亞國家成日屈鳩亞洲人,尤其華人錢,比唔起就打你,甚至屈你坐冤獄,
最出名應該係鄧龍威個 case,
想知多d自己 google

冇錯,search吓鄧龍威個case就明,係菲律賓比人屈運粉,坐咗十幾年到今日都未走到

點解咁耐都冇人幫佢

佢已經算好彩唔係用特衰護照
定期有英國大使探佢同比小小錢佢
幫唔到乜野
推post
就係條死廢老收租
有份搞死香港
大家唔好幫佢啊

大把香港人訓街
樓主條女個老母有份造成

放假 去同父母飲個茶 ,
去行下山 , 行下街
又或者揸車 游下車河 , 去大山片返兩轉

希望可以平安返嚟
就係條死廢老收租
有份搞死香港
大家唔好幫佢啊

大把香港人訓街
樓主條女個老母有份造成

放假 去同父母飲個茶 ,
去行下山 , 行下街
又或者揸車 游下車河 , 去大山片返兩轉

之後再屌班公屋廢青唔上進
自己就開開心心收租
再反對佔中搞亂香港
香港人係咪陣係鍾意睇人仆街死?
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
人地上嚟開post就係屋企人喺泰國好無助
想搵香港人拎意見
你地咁樣同事主個仆街朋友無分別

利申屋企咩物業都無

有樓收租 同 做on9野係兩回事
冇人叫你去地獄鬼國 , 出左事又係到叫春

屌去邊都可能有意外架啦 泰國不嬲都港人外遊既熱門國家黎 去歐洲都可以撞恐襲添 你唔撚想幫手咪出返去 係度落井下石會唔會太唔要得

一定要去旅行? 唔去唔撚得?
年年去旅行2次 又叫春買唔到樓係咩玩法

劉鳴偉上連登
我諗唔到有邊個地方好得過香港 , 廢青廢老日日叫春去旅行 , 又叫春話移民 , 但係移撚左十世都未移 , 終於旅行出事 , 嘿
幫推

5p字 5p文化 都係好低質
所以高登個時比呢班人入侵 先有開始屌5p字
舊時係高登無咁多5p字 先無人去理
lm

日本okay wor

應佢都on9

未去過外國旅行 窮x一名 想知有幾黑 認真問

認真一次先,首先日本唔係東南亞國家,東南亞國家係指泰國,馬來西亞,菲律賓,印尼個邊,
東南亞國家成日屈鳩亞洲人,尤其華人錢,比唔起就打你,甚至屈你坐冤獄,
最出名應該係鄧龍威個 case,
想知多d自己 google

冇錯,search吓鄧龍威個case就明,係菲律賓比人屈運粉,坐咗十幾年到今日都未走到

點解咁耐都冇人幫佢

其實唔係咁易
始終人地國家,你都吹佢唔漲
垃圾香港政府又咩都做唔到
除非好似樓上有個巴打話,如果係美帝拖隊軍艦過黎談判咁就唔同講法

我喺另外一個post度講過我之前係toronto機場返工,有個鬼佬同事又係差唔多情況喺泰國嗰邊出咗事, 有個阿婆喺佢隔籬仆街, 佢好心去幫個阿婆,之後個阿婆話要去洗手間洗手叫佢幫佢睇住個喼,走咗唔夠五分鐘成班機場特警9衝出黎㩒低佢話佢運毒, 屈佢十幾皮加幣。
而家情況點
樓主交代下
Push ,泰國都幾撚恐怖,咁明目張膽,成班有牌爛仔。
樓主係呢個moment咩都要試,再唔得要搞大件事佢

屌你都廢撚事

泰國都有打手
事實上泰國同班東南亞蠙都無咩分別 係第3流國家/民族 有無聽過人去日本韓國發生呢啲事

哈哈 , 唔去旅行 邊有得打卡呃like , 正一廢老
有樓收租冇錢比人

有時間上連登無時間去睇醫生驗腦
通知埋傳媒,俾啲壓力政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞