緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike

認真一次先,首先日本唔係東南亞國家,東南亞國家係指泰國,馬來西亞,菲律賓,印尼個邊,
東南亞國家成日屈鳩亞洲人,尤其華人錢,比唔起就打你,甚至屈你坐冤獄,
最出名應該係鄧龍威個 case,
想知多d自己 google

冇錯,search吓鄧龍威個case就明,係菲律賓比人屈運粉,坐咗十幾年到今日都未走到

點解咁耐都冇人幫佢

其實唔係咁易
始終人地國家,你都吹佢唔漲
垃圾香港政府又咩都做唔到
除非好似樓上有個巴打話,如果係美帝拖隊軍艦過黎談判咁就唔同講法

我喺另外一個post度講過我之前係toronto機場返工,有個鬼佬同事又係差唔多情況喺泰國嗰邊出咗事, 有個阿婆喺佢隔籬仆街, 佢好心去幫個阿婆,之後個阿婆話要去洗手間洗手叫佢幫佢睇住個喼,走咗唔夠五分鐘成班機場特警9衝出黎㩒低佢話佢運毒, 屈佢十幾皮加幣。

最後點

領事館嗰邊都冇計因為證據任佢哋屈只可以同佢哋講價, 開頭講價講到比3皮, 後尾班屎忽鬼又坐地起價到10皮, 我阿頭發爛渣搵埋其他部門阿頭坐低傾決定唔畀佢哋啲飛機降落,降落咗嗰啲全部要鎖係custom求其老屈佢地之後遣返 (佢地的確有咁嘅權力),大家玩鬥大。
最後泰國嗰邊跪低即刻放人送佢上飛機

我哋個部門一半係under機場管理局GTAA另一半係under政府, 所以可以玩好大

好型
試下港其正苦會點

其實大家都知呢啲嘢真係同時間鬥快 ,拖得越來越死得越慘,所以一開始我阿頭都諗住畀錢算數, 一傾好價錢連錢同機位都準備好諗住飛過去接佢返嚟, 點知班仆街玩嘢激嬲咗我阿頭
各位稍安無噪 依家無樓架喇 唔好再嘈交

樓主都頂唔順
一班冇樓既受害者係到幫個有樓收租既加害者

岩呀阿ching
咁點睇你帶頭反鳩自己老豆
你老豆咁辛苦先買兩層樓 諗住留番比你
點知你轉個頭就叫人反鳩佢
老豆好可憐

嘈你老母閪 , 你講 , 點解你要做on9仔, 你講呀
有好人唔做 做賤鬼 , 無事無幹去泰國把撚?

應佢都on9

未去過外國旅行 窮x一名 想知有幾黑 認真問

認真一次先,首先日本唔係東南亞國家,東南亞國家係指泰國,馬來西亞,菲律賓,印尼個邊,
東南亞國家成日屈鳩亞洲人,尤其華人錢,比唔起就打你,甚至屈你坐冤獄,
最出名應該係鄧龍威個 case,
想知多d自己 google

冇錯,search吓鄧龍威個case就明,係菲律賓比人屈運粉,坐咗十幾年到今日都未走到

點解咁耐都冇人幫佢

其實唔係咁易
始終人地國家,你都吹佢唔漲
垃圾香港政府又咩都做唔到
除非好似樓上有個巴打話,如果係美帝拖隊軍艦過黎談判咁就唔同講法

我喺另外一個post度講過我之前係toronto機場返工,有個鬼佬同事又係差唔多情況喺泰國嗰邊出咗事, 有個阿婆喺佢隔籬仆街, 佢好心去幫個阿婆,之後個阿婆話要去洗手間洗手叫佢幫佢睇住個喼,走咗唔夠五分鐘成班機場特警9衝出黎㩒低佢話佢運毒, 屈佢十幾皮加幣。

聽過類似 大家去旅行真係唔好咁好心幫人睇野 好大獲
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事
同埋見到呢個post對泰國無曬興趣

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

買曬機票未架, 未就取消行程啦
不過有都cancel啦, 鬼國

幾個on9閪咪撚去旅行啦你班傻閪

去旅行都唔會去低等民族蠙蝻蟔國度

你咪繼續揸撚住個鍵盤ff囉 冇人有損失

你全家仆街死啦豬閪蝻亞狗

東蝻亞所有人都係下等垃圾
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

大紅字好撚驚呀我連登仔係威係惡既
係facebook search 胡慧沖,pm佢叫佢幫手
佢係泰國通,之前有d香港人係泰國又係遇到d麻煩野都係靠佢

對唔住囉 我媽朋友lau佢去 佢又真係去 關我咩事
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

大紅字好撚驚呀我連登仔係威係惡既

on9仔 , 咁叻唔好要人幫啦 , 哈哈 , 駁唔到就行埋一便啦

咪理D ON9

而家咩環境?
Chi sin
成個po嘅focus shift晒
人地巴打嘅auntie比人綁架 大家唔係諗點救
而係係度嘈收租會唔會推高樓價
黎啦,比包粉我,再去報警,一齊纜炒,你錢唔會屈到,一包粉隨時over35K usd,等你粉都冇埋。

90% work除非佢唔係求財而係仇家求你死

唔係咁易
泰國警方仲黑,通常係一齋屈
唔知可以做d咩
幫手推
希望快d無事

我都係
遲啲仲要到我去
而家好不安好唔想去

東蝻亞所有人都係下等垃圾

駁唔到

圍爐撚又出現
搵領事啦
搵中國領事館

ok , 原諒你 , 下次唔好 , 希望你搞掂件事 , 再等你報告
Chi sin

充分反映連登仔既質素
一班冇樓既受害者係到幫個有樓收租既加害者

呀阿ching
咁點睇你帶頭反鳩自己老豆
你老豆咁辛苦先買兩層樓 諗住留番比你
點知你轉個頭就叫人反鳩佢
老豆好可憐

( Show Blocked User - 林袓舜(J0E) )
有巴打幫忙 入境署果邊有個主任打俾我
話我琴日搵入境署只係唔夠資料 所以佢俾唔到好多協助 澄清返佢地係會好樂意幫我地

佢話佢幫我聯絡果邊領事館 駐香港既泰國官方 同埋香港差佬
話香港差佬係可以搵國際刑警幫手
依家碌緊出去差館落口供

Chi sin

佢加害緊香港呀
仲係到幫佢
Chi sin

佢加害緊香港呀
仲係到幫佢

對人唔對事樓主post上黎連登真係做得最錯既事
Lm 咁宜家點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞