緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
樓主/樓主女友而家咩情況
睇完之後即刻唔想去 咁撚恐怖 蝗國都無咁猖狂
希望樓主女朋友個媽媽快d無事
上面話推高樓價果d都唔知咩心態
利申全家住公屋無樓窮西

蝗國其實一樣猖狂
仲要就算你比錢都係解決唔到
樓主/樓主女友而家咩情況

樓主樓上有覆
入境處搵當地官方幫手
同埋而家去緊警局落口供
香港人係咪陣係鍾意睇人仆街死?
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
人地上嚟開post就係屋企人喺泰國好無助
想搵香港人拎意見
你地咁樣同事主個仆街朋友無分別

利申屋企咩物業都無

有樓收租 同 做on9野係兩回事
冇人叫你去地獄鬼國 , 出左事又係到叫春

屌去邊都可能有意外架啦 泰國不嬲都港人外遊既熱門國家黎 去歐洲都可以撞恐襲添 你唔撚想幫手咪出返去 係度落井下石會唔會太唔要得

一定要去旅行? 唔去唔撚得?
年年去旅行2次 又叫春買唔到樓係咩玩法

我每年比5萬你 賣層樓比我
唔去旅行又會買到樓既
Btw睇你都無樓

啲白痴仔鳩up就叻同佢認真真係玩自己

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

呢d認真post都要做認字特警係咩心態

屌那星5P仔仲咁撚惡 死撚開啦柒頭
屌你老母洗撚擇日

5p狗字都未識就咪撚係度嘈啦

5p狗

屌你老母依家d 5p狗惡撚到屌番人轉頭

痴撚線
睇完之後即刻唔想去 咁撚恐怖 蝗國都無咁猖狂
希望樓主女朋友個媽媽快d無事
上面話推高樓價果d都唔知咩心態
利申全家住公屋無樓窮西

蝗國其實一樣猖狂
仲要就算你比錢都係解決唔到

連登仔以偏概全最撚叻嫁啦
出一單野即刻話 好撚驚呀 好撚恐怖呀 唔去啦
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
想搵香港人拎意見

利申屋企咩物業都無

屌去邊都可能有意外架啦 泰國不嬲都港人外遊既熱門國家黎 去歐洲都可以撞恐襲添 你唔撚想幫手咪出返去 係度落井下石會唔會太唔要得

唔去旅行又會買到樓既
Btw睇你都無樓

你就無樓 , 哈哈
D傻晒咪撚係到騎劫個post啦,撩交嗌就出去開post啦,麻鳩煩。
冇錢又要死充去低級國家

block柒左依條傻閪 連登垃圾何求多

有錢就一定要去大國?
大國就一定無事?on9

咁依家係咪低級國家出左事 , on9仔
依家就係低級國家出左事呀屌你老母
駁唔到我就靜啦傻閪

成日都有呢D人懶醒
( Show Blocked User - 中華賓士 )
用BNO 既話就搵英國佬啦

特區護照就
777/689彩你都有味

唔知點解我睇完樓主個post,第一時間諗Bridget Jone 4.

英國佬可能真會幫下手。幾時都話拎BNO出境好過乜9 特衰。

可能可能都係你吹啫, 當地警察都夾撚埋

英國佬睇你香港人都係黃皮豬一隻咋柒頭
咪撚再係到拎住本bno打撚晒飛機啦港豬
醒下啦好冇

坐30年條友咪又係拎BNO, 咪又係無人幫

你做乜講出黎
揸緊bno啲傻仔又會驚驚 唔敢出國嫁啦
各位唔係真係信下話?

屌你老母洗撚擇日

5p狗

痴撚線

呢啲post都要打5p字係咩心態
各位唔係真係信下話?

就算成件事係假,都唔會有咩損失。
但如果係真,盡力幫手係應該。

屌你老母洗撚擇日

5p狗

痴撚線

呢啲post都要打5p字係咩心態

啲on9仔打5p字會分場合?
歌神譚詠麟係高登已經係死賤種, 唔洗理

咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
想搵香港人拎意見

利申屋企咩物業都無

唔去旅行又會買到樓既
Btw睇你都無樓

你就無樓 , 哈哈

我係無啊 老豆有咪得
唔好買公屋當私樓啊
歌神譚詠麟係高登已經係死賤種, 唔洗理

用BNO 既話就搵英國佬啦

特區護照就
777/689彩你都有味

唔知點解我睇完樓主個post,第一時間諗Bridget Jone 4.

英國佬可能真會幫下手。幾時都話拎BNO出境好過乜9 特衰。

可能可能都係你吹啫, 當地警察都夾撚埋

英國佬睇你香港人都係黃皮豬一隻咋柒頭
咪撚再係到拎住本bno打撚晒飛機啦港豬
醒下啦好冇

坐30年條友咪又係拎BNO, 咪又係無人幫

起碼佢定期英國有領事探
仲有比小小錢佢用
拎特衰就乜柒都無
咩有樓收租抵死都講得出
又唔諗住幫
仲要踩多一腳
想搵香港人拎意見

利申屋企咩物業都無

唔去旅行又會買到樓既
Btw睇你都無樓

你就無樓 , 哈哈

我係無啊 老豆有咪得
唔好買公屋當私樓啊

重同個白痴仔認真咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞