緊急,女朋友媽媽俾人泰國屈偷野,要俾35000美金先有得走

1001 回覆
76 Like 25 Dislike
咩城市都唔知,點樣幫
搵胡慧沖

好少會屈咁大數目,係泰國邊到?

呢個鐘數瞓咗未

時差

爭一個鐘之嘛..
留名學野

我既話 有得佢塞包粉比我 我就直接去領事館

天下黑警一樣黑 但搵領事起碼都叫自己人

點直接去領事館
依家人地比人控制住

見樓主講到報警同搵領事就塞袋粉等佢坐一世咁睇
姐係比佢搵啦 我先咁樣講
搵胡慧沖

好少會屈咁大數目,係泰國邊到?

呢個鐘數瞓咗未

時差

爭一個鐘之嘛..

時間
有D人真係好無知

佢可能因為泰國係歐洲
你條女個阿媽宜家俾人鎖住? 就咁走啦, 驚閪咩
搵香港駐泰國領事館搵人幫手
希望快d無事
唔撚洗驚,報警,之前有fd 試過,都係靠嚇

巴打可唔可以more
主要係驚auntie俾人屈,真係要坐一世

巴打可唔可以more

坐終身咪好 唔洗你同你條女養個老而不

巴打可唔可以more

伯母對我同我女朋友都好好,你唔清楚唔該唔好咁話佢

巴打可唔可以more

伯母對我同我女朋友都好好,你唔清楚唔該唔好咁話佢

被人禁錮走唔到

巴打可唔可以more

佢比人屈佢整爛架船,我個fd 開頭諗住賠一百幾十比佢飲下茶,點知佢開10000美金如果唔賠唔駛旨意有命離開泰國,仲話警察都唔會理,我個fd 最後即刻報警,之後察佬到咩事都無就咁走

巴打可唔可以more

佢比人屈佢整爛架船,我個fd 開頭諗住賠一百幾十比佢飲下茶,點知佢開10000美金如果唔賠唔駛旨意有命離開泰國,仲話警察都唔會理,我個fd 最後即刻報警,之後察佬到咩事都無就咁走

巴打,我tg
https://t.me/hongggg
詳談好嘛

巴打可唔可以more

但我女朋友話個個係海關黎,有制服(應該係官)
同埋俾人鎖住
大家留意番係usd
醒撚少少啦
報領事同警察
35000usd 泰國大數目黎
收買警察都得啦
洗乜益佢地

有錢比佢地,不如比警察好過,唔止秦國,越南一樣,不過比果時小心d
醒撚少少啦
報領事同警察
收買警察都得啦
洗乜益佢地

有錢比佢地,不如比警察好過,唔止秦國,越南一樣,不過比果時小心d

搵大使館幫手吾係最好?
英國 香港領事 roger wu咩都搵曬先啦
醒撚少少啦
報領事同警察
收買警察都得啦
洗乜益佢地

搵大使館幫手吾係最好?

吾你老母

Agger 泰國邊度?

Agger 泰國邊度?

曼谷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞