美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
終於有時間追返美劇,淨係追左The Crown 同HDM

雖然The Crown有一兩集麻麻地,特別係登月果集帶出Philip中年危機果集有啲睇唔明之外,但整體上都ok,第三定第四集講Princess Alice睇到喊晒
Princess Anne 好搶鏡好型,下季可唔可以開一至兩集講下佢

HDM因為冇睇過書,頭幾集睇到幾lost下可能係我理解能力低睇到一頭霧水差啲想棄,但睇到Mrs Coulter開始表演痴線婆先有返啲動力追

Ruth Wilson真係好撚正,睇完呢套愛上左佢有一刻諗過如果佢去客串KE應該幾正
RUTH 好有女人味 個樣又奸
第二季都好質要處理咁大個家族又拍得好睇係唔易架
9-1-1 S3E11 可能要等到4月....
今集Servant崩潰震果下好正
最正係今集Dorothy慢慢由正正常常變左癲
同埋佢幫dead Jericho沖涼果幕都好慘

得番一集 其實解唔解得哂d謎
真係at least都要講吓Leanne d力量係點黎
或者就算唔係supernatural都要解釋吓Jericho 2.0係點黎
唔係我會嬲

最錯就係老公唔應該生完BB咁快就離開屋企
Dorothy送佢搭車走果陣個樣其實好無助
其實都係意外姐 Dorothy都唔想 好慘
Leanne點解仲要搞9佢地佢今集好鬼仆街

你放心
我覺得一定唔會解仲要cliffhanger咁完S1
會唔會係因為Leanne千辛萬苦幫Jericho翻生
點知發現當初Jericho死係因為Dorothy條仆街粗心大意
為左佢用左咁多法力又得罪埋Uncle George
Turns out原來呢家人唔抵幫

如果佢S1 finale咩都唔解
一定會俾人屌死

不過諗返如果真係意外咁簡單
點解sean同榮恩又要驚比佢blackmail
照計幫jericho番生都要有返條屍喺度先得可能有d真相未講

可能解少少 但又再放返多d謎出黎咁
其實會唔會就係埋左條屍係地牢
所以咁Sam Hui

見reddit都好多人討論究竟佢地有冇報過警

希望下集會講埋
ruth wilson早過V出道既元祖痴線婆殺手
New Pope個opening credit型撚到
https://www.youtube.com/watch?v=U4EAnNuL_go
佢唔笑個樣其實幾cool幾惡不過呢啲係做奸角嘅特點黎
我太孤陋寡聞之前淨係睇過佢套Mrs. Wilson,完全唔知佢做開痴線婆角色
依家開始睇Luther,睇下佢有幾痴線
Critics Choice Awards ing

our number one boy啱啱贏左best actor

BEST ACTOR IN A DRAMA SERIES
Jeremy Strong – “Succession” (HBO)

BEST ACTRESS IN A DRAMA SERIES
Regina King – “Watchmen” (HBO)

BEST SUPPORTING ACTOR IN A DRAMA SERIES
Billy Crudup – “The Morning Show” (Apple)

BEST SUPPORTING ACTRESS IN A DRAMA SERIES
Jean Smart – “Watchmen” (HBO)

BEST SUPPORTING ACTOR IN A COMEDY SERIES
Andrew Scott – “Fleabag” (Amazon)

BEST SUPPORTING ACTRESS IN A COMEDY SERIES
Alex Borstein – “The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon)

BEST LIMITED SERIES
“When They See Us” (Netflix)
終於有時間追返美劇,淨係追左The Crown 同HDM

雖然The Crown有一兩集麻麻地,特別係登月果集帶出Philip中年危機果集有啲睇唔明之外,但整體上都ok,第三定第四集講Princess Alice睇到喊晒
Princess Anne 好搶鏡好型,下季可唔可以開一至兩集講下佢

HDM因為冇睇過書,頭幾集睇到幾lost下可能係我理解能力低睇到一頭霧水差啲想棄,但睇到Mrs Coulter開始表演痴線婆先有返啲動力追

Ruth Wilson真係好撚正,睇完呢套愛上左佢有一刻諗過如果佢去客串KE應該幾正
ruth wilson早過V出道既元祖痴線婆殺手
我太孤陋寡聞之前淨係睇過佢套Mrs. Wilson,完全唔知佢做開痴線婆角色
依家開始睇Luther,睇下佢有幾痴線

我都冇睇過lunther不過聽聞呢套最搶鏡係佢
佢之前拍過啲劇我淨係睇過the affair
真 watchmen reunion
Billy Crudup
聽日出oscars提名,好緊張

今年影帝係咪joaquin
今日outsider原來連播兩集
Westworld | Season 3 – Date Announce | 2020 (HBO)
https://www.youtube.com/watch?v=aeEn609nkRs

March 15都幾早
Westworld 15/3
HONG KONG

PWB真家姐出現

HOLY SHIT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞