美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
美劇post手足新年快樂,身體健康!
Nicole Kidman係咁拍HBO劇
Nicole kidman d演技真心幾正幾鐘意睇佢
見唔到陳法拉
我又係有留意下見唔見陳法拉
ep4見佢再串meghan真係笑出聲 心諗又串?冇端端? btw ep2結尾問what is love嗰到幾好睇
私怨
明明講緊完全唔關事既野下一句都可以講返meghan
呢句又係大笑左holy father全日有幾多時間會諗起meghan

果集最尾好正
呢套野成日有呢d speech好傷感又好淒美
同埋佢鬧老豆老母果度都
大籮核已經進化到徒手掟人掟到成條街咁遠

hulk
有無人睇左sex education
左下個頭同個look係咪想翻炒呢個

sex education season 2 垃圾
https://lih.kg/1831366
S1個啲look真係好得 S2個啲好多我都接受唔到
Btw有得睇佢已經

Official Confirmation
Steins;Gate is receiving a live action TV series adaptation by Hollywood Studio "Skydance Media". They are responsible for Netfix shows such as "Altered Carbon" and "Grace & Frankie."

雖然我又未覺得去到垃圾呢個位但期待越大失望越大 呢句係無講錯 成個風格都好似唔同左咁

個結局我真係碎左 想斬斷 廢埋佢隻手
S2真係咁差?
除左某幾套覺得麻麻 其他我覺得都唔錯
不過s2 finale紅色果套聖誕老人裝係幾肉酸

但上面綠色高清好震撼V點解呀
知道S2完佢地仲未一齊 仲要係呢啲嘔血橋段
所以我睇左s2頭兩集就冇再睇落去
佢西裝個啲look真係j出血
聖誕老人裝應該震到好多人 個套裝真係出哂事

上面講hulk 即刻爆笑左
留到佢地一齊先睇?應該套野完先會 一齊或者唔會個尾真係tvb
啲議題我覺得都算岩岩好到位既,畢竟開多左咁多支線又得咁少集數 S2好似好少見到maeve
最尾啲女個part同話劇個part都感人啊 睇得投入可能有少少身同感受

我睇完覺得個阿凡達係黎搞事阻住哂
搵左好耐都唔知開邊套睇好
我睇過又中意既有Fargo, Chernobyl, Fringe, Got
唔睇校園 愛情 喜劇,有無巴打幫下我
The Witcher?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞