美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲以為會好快full 點知都幾多位
the one個場係咪會變左d個post既gathering
我唔係睇The one 見佢都幾多場 希望睇完想encore都仲有飛買
求相認fleabag聚會
頭場爆晒 我係第3
睇多場 一齊買the one果場
帶定個餐包到時相認,見到似係呢個post d人就遞出黎
同路人自然會識接

如果係麻甩佬遞就唔好接
好痴線呀
今日一開post就有驚喜
期待the one場變相認大會
頭場爆晒 我係第3
睇多場 一齊買the one果場
帶定個餐包到時相認,見到似係呢個post d人就遞出黎
同路人自然會識接

如果係麻甩佬遞就唔好接
好痴線呀
今日一開post就有驚喜
期待the one場變相認大會

現實相認情況

琴日睇r/mrrobot 有D人話咩好唔抵
like these awards mean something to begin with
係囉,你話睇人著咩靚杉/講D咩搞笑話就話好睇姐
都唔知D人諗咩
玩呢D
到時遇到

就好笑
https://www.youtube.com/watch?v=3vuT8ki9yM4
正常我係唔會睇呢D做馬小圈子show
除非係睇呢D
獎冇實際意義
但咁啱自己鐘意套劇/人攞獎 見到佢地開心都會戥佢地開心咁解
同埋睇佢地著咩衫
like these awards mean something to begin with
都唔知D人諗咩

咁多年黎已經睇化哂好多連提名都冇
除非自己捧開果套百年難得拎下獎 就值得賀一賀
好似今次succession 瘋狂睇下佢地呢d幕後相都幾開心
到時遇到

就好笑

話時話 我覺得you S1好睇過S2
S2個ending
Reddit公投
個all time list
點解喺app見唔到幅圖
放多次
屌喇媽再post又變左梁國雄議員
放link算
睇下D演員gathering 都ok
除左睇interview都好難見到佢地1齊

覺得ricky 邊個笑話最好笑?
你講邊個位先?
睇個list 就知r/television D人食得好雜
雨傘學院
the boys
你地好搞笑
https://www.youtube.com/watch?v=3vuT8ki9yM4
正常我係唔會睇呢D做馬小圈子show
除非係睇呢D
獎冇實際意義
但咁啱自己鐘意套劇/人攞獎 見到佢地開心都會戥佢地開心咁解
同埋睇佢地著咩衫
都唔知D人諗咩

咁多年黎已經睇化哂好多連提名都冇
除非自己捧開果套百年難得拎下獎 就值得賀一賀
好似今次succession 瘋狂睇下佢地呢d幕後相都幾開心
睇下D演員gathering 都ok
除左睇interview都好難見到佢地1齊

覺得ricky 邊個笑話最好笑?

after party d相都幾好睇
又有得睇下唔同劇/戲班人吹水影相

apple同埋叫人唔好扮哂野講政治都幾好
到時遇到

就好笑

話時話 我覺得you S1好睇過S2
S2個ending
你講邊個位先?

victoria好正gf able,好多時一影佢都keep住一路望住覺得佢好靚
睇完hill house一定對佢有soft spot
點解喺app見唔到幅圖
放多次
睇個list 就知r/television D人食得好雜
雨傘學院
the boys

好主流鬥fans多
一見到雨傘都有即刻膠都廢事比
wwdits得11

上面個all time
mindhunter竟然高過americans 笑左
話人讀書少過Greta Thunberg最好笑
our next presenter starred in netflix's birdbox,
a film where people survive by acting like they don't see a thing,
sorta like working for harvey weinstein.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞