美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Candace唔知會唔會有伏線
可能果個女警會出現,不過呢條線都係晒氣
咁好機會自己都報唔到仇,其他人又幫到D咩
好on9呀佢條線真係
s1尾見佢返黎仲以為佢有咩plan
個計畫都OK,仲差D成功,係千算萬算算唔到女既都係傻既.....
搞咁多無謂野,不如好似果套西班牙戲咁
潛入佢屋企,匿係床下底,等佢半夜瞓著果陣
roofie又好,用刀隊又好,你仲唔撚死?
he wouldn't sleep with one eye open,would he?

覺得佢地哂左佢個角色本身已經唔係討好
依家搞到更加廢
講到佢好似都識玩用假住址黎防JOE點知佢咁快完左

上季最尾佢懶係強勢回歸咁
但結果成季都係閃出黎抽幾句水又彈返入去
真係要報警果陣就冇報
韓國瑜做勢晚會 呢個女人想點?
https://lih.kg/eKsNqS

出面見到
servant
幫手攝時間砌足10集
拍下Netflix ok la
You又多人睇
Beck拍劇都係得呢套熱門
等睇bly manor
佢真係租Airbnb
無係到瞓姐
有仲好
夾埋個dominatrix 一早捉到佢
brba嗰班友死左去邊
而家圍返呀
D討論勁撚低質
有d人問d野好似無睇過套劇咁
直情係入錯po
捉到joe果下其實可以報警先再叫love囉
原來冇taika拍希望仲keep到
本身都諗住佢係有智有謀
但點知佢咁易就俾人收皮

但其實佢估唔到Love係咁嘅人 所以先中伏

overall 我覺得套劇係靠最後兩隻先有高潮

其實前面Candace條線,如果可以拍到佢令到Joe physically同psychologically都驚就會正好多

而家咁就有d哂左 話哂season 1咁大陣象擺佢上枱
好on9呀佢條線真係
個計畫都OK,仲差D成功,係千算萬算算唔到女既都係傻既.....
he wouldn't sleep with one eye open,would he?

依家搞到更加廢
幫手攝時間砌足10集

中段睇到想skip
有無人覺得S2同S1都係同曲異工 只係個女主角既背景唔同左,一樣都係女主角班朋友 跟住Joe睇住個小朋友 不過我覺得S2整體係好睇過S1除左中段 中段我覺得係悶左少少 S1無記錯都好似交代左佢細個少少既背景?所以佢個同理心會照顧個小朋友 S2既情節又係差唔多咁 S2如果轉佢可能對啲為人人母既有發展可能有趣啲但咁又無左LOVE
S2其實都係最尾兩集比到驚喜,我都同joe一樣知道LOVE係啲咁既人都what the fk
Candace咁快就死左真係雷聲大雨點小
睇完YOU真係覺得JOE啲內心戲搞到我覺得佢好變態 如果有超能力我都想有讀心術 聽下呢個世界多唔多呢啲痴線佬
我自己係鐘意Love多啲 LOVE都講左beck唔特別又平庸,同埋唔係好記得佢仲有咩好但欣賞佢係個有抱負既人,但love charm好多,但都有種偽善既感覺
講樣都係LOVE,Beck邊度靚
我都覺得佢靚好多
咪又係偏心

邊個睇完hill house會唔愛上佢
btw希望佢拍多d其他高質野唔係you呢啲level
拍下Netflix ok la
You又多人睇
Beck拍劇都係得呢套熱門
等睇bly manor

hill house班底就ok
去下其他台都好

有冇搞錯!
冇人講BCS回歸

仲好講 次次PO完BCS野都冇人回咁滯好難圍呀個爐
brba嗰班友死左去邊
而家圍返呀

呢度好似好少傾brba bcs

有冇搞錯!
冇人講BCS回歸

仲好講 次次PO完BCS野都冇人回咁滯好難圍呀個爐
到時你出去開個獨立po
我又有得笑下
笑甚麼
D討論勁撚低質
有d人問d野好似無睇過套劇咁
直情係入錯po

好野咁都記得
試過喺bcs post屌走呢d人

‘What We Do In The Shadows’ Season 2: Mark Hamill To Guest Star
https://deadline.com/2020/01/what-we-do-in-the-shadows-season-2-mark-hamill-to-guest-star-tca-1202826329/

4月有呢套即刻滿足
好on9呀佢條線真係

依家搞到更加廢
講到佢好似都識玩用假住址黎防JOE點知佢咁快完左

上季最尾佢懶係強勢回歸咁
但結果成季都係閃出黎抽幾句水又彈返入去
真係要報警果陣就冇報
捉到joe果下其實可以報警先再叫love囉

又要想食花生篤爆佢先

‘What We Do In The Shadows’ Season 2: Mark Hamill To Guest Star
https://deadline.com/2020/01/what-we-do-in-the-shadows-season-2-mark-hamill-to-guest-star-tca-1202826329/
原來冇taika拍希望仲keep到

套劇主腦應該唔算係佢
jemaine clement先係主力
應該冇事

‘Handmaid’s Tale’ Season 4 to Premiere This Fall
Fans of “The Handmaid’s Tale” will have to wait just a little while longer to return to Gilead this year, as Season 4 of the Hulu drama won’t be premiering until this fall.
Season 4劇情可唔可以推得快少少
好似好冷血咁 但我唔想再睇佢stalk佢個女Hannah

‘Handmaid’s Tale’ Season 4 to Premiere This Fall
Fans of “The Handmaid’s Tale” will have to wait just a little while longer to return to Gilead this year, as Season 4 of the Hulu drama won’t be premiering until this fall.

S4得返10集 平時有13集
cut左3集下季應該緊湊d掛
之前本新書有埋大結局 佢個女黎緊有機重戲份
仲有Aunt Lydia
睇左兩季真係頂唔住,不停見到女主角受苦,次次差d走得甩又失敗,無限輪回,心很累。有冇人可以講之後會唔會好d
睇完個終極大結局真係覺得套劇拍到10季中間D空白位有排填

S4得返10集 平時有13集
cut左3集下季應該緊湊d掛
之前本新書有埋大結局 佢個女黎緊有機重戲份
仲有Aunt Lydia
睇左兩季真係頂唔住,不停見到女主角受苦,次次差d走得甩又失敗,無限輪回,心很累。有冇人可以講之後會唔會好d

前半都係正常差唔多 同埋可能多人覺得好多close up鏡頭 / 劇情慢
不過S3後半啲劇情我覺得有曙光同進展同埋個finale完得真心靚

如果你想睇june走得甩就暫時冇乜可能
但有其他正能量劇情可以代替佢未走甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞