美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Killing Eve S3 - 26th April 2020
FIRST LOOK

From series writer and co-creator Dennis Kelly (“Utopia”)
Limited series THE THIRD DAY debuts MONDAY, MAY 11, exclusively on HBO

Utopia班底今年其中一套最期待既hob劇
呢套我覺得就算冇乜興趣睇耶撚野
都會覺得好睇又古怪又感動
懶得搞驚偷野又驚中毒
依家線上睇緊
好正
耐冇睇 一睇先諗起呢套野有幾暴力lenu老母
Lila屋企對住三個仆街男人/屋企人嗰場戲真係睇到搖哂頭
佢全家人都出賣佢
同賣左個女/妹冇分別
lila條線睇到好沉重

btw癲婆仔成日發脾氣
佢個妹同lenu講話照顧一個痴線已夠煩, 連埋阿哥都係癲佬佢頂唔順
笑左出聲
初夜硬上弓嗰幕之前劇透咗自己,但有埋畫面再加雜貨仔d咸濕對白/樣,之後close up Lila嘅無表情,真係好depress

Antonio算係全劇最好嘅男人,有承擔又專一,係自卑同冇安全感唧,起碼唔會打女人先

好慘lila中哂伏
好鐘意事後lila同lenu d對話好sad但又窩心,lila淨係對lenu先咁溫柔
我覺得最好係生果仔
(原本以為肥仔細佬係好人 今集之後)
Antonio伏伏地雖然帽左 但有啲打女人潛力今集先話要殺左lenu
呢種友誼好正,望一眼就知有事發生,肯敞開心扉講出嚟,為佢喊,全劇唯一清泉

生果仔太路人,冇乜描述,唔計
Antonio應該得把口唧,遲d劇情實會俾佢見到Lenú同Nino一齊,睇吓到時會唔會出手

知有對方喺度就捱得住
好耐之前睇過劇透依稀記得生果仔之後好似有d戲份
Antonio越睇越似癲佬
果個年代黎講
lila應該係潮流尖端
的確係幾突出,對比起小區其他女人嚟講,Marcello見到會即刻
lila清純look好好多
平行世界 想知如果佢嫁比酒吧仔會有咩下場
雖然都好大機會bad end
但覺得未至於好似依家咁
至少唔使向任何人低頭先
一樣嘅係佔有咗冇新鮮感,當玩具咁玩兩玩就掉,又打又當阿四咁

又啱
我都覺得lila有挑戰性佢先會追佢追到手又唔知會點
不過好奇佢會唔會唔捨得打佢
之前lila咁串佢都冇郁佢
不過成班男仔黎講佢算幾好
btw覺得酒吧細佬幾正
黎緊佢好似有套A24戲
想睇eve搶新娘x2
但e今季會唔會好驚佢話哂都比佢一槍射低
班鬼佬勁鐘意呢套戲成日覺得佢地好興一窩蜂吹奏同一樣野
雖然套戲真係好睇
睇咗ep02未
估唔到Antonio可以咁冷靜決斷飛Lenù,果然冇睇錯你
果個年代d意佬好似一激動就會郁手打女人,又當佢哋係生仔機器,社會地位低到

新一集對佢好感度加番少少,一片情深
細佬樣惡不過對眼幾靚
留名返屋企睇
笑位都好正
未睇
今晚返去睇期待
一個禮拜好兩集好正又唔洗binge watch
果個年代黎講
lila應該係潮流尖端
的確係幾突出,對比起小區其他女人嚟講,Marcello見到會即刻
lila清純look好好多
平行世界 想知如果佢嫁比酒吧仔會有咩下場
雖然都好大機會bad end
但覺得未至於好似依家咁
至少唔使向任何人低頭先
一樣嘅係佔有咗冇新鮮感,當玩具咁玩兩玩就掉,又打又當阿四咁

又啱
我都覺得lila有挑戰性佢先會追佢追到手又唔知會點
不過好奇佢會唔會唔捨得打佢
之前lila咁串佢都冇郁佢
果個年代d意佬好似一激動就會郁手打女人,又當佢哋係生仔機器,社會地位低到

新一集對佢好感度加番少少,一片情深

老公對老婆,屋企對仔女都好衰郁d打人
S1細個果陣都比人打到好甘
嚇親
個樣幾特別唔介意比佢捉上車
最印象深刻係 "time for your snack"
https://www.youtube.com/watch?v=K6NnXF-L9c0
同埋new pope嘅voiello vs hernandez 心諗睇左啲乜撚嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞