美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
韓國仔咁撚勁 拎左4個獎
利申未睇過
好撚好睇

呢套好似係講女主角有超能力
4月前都有好多其他劇睇
同埋KE S3今個禮拜開始有promo睇久違終於又見到V新look
睇完上面條oscar x kendall
又唔爭氣返去youtube睇L TO THE OG
brian cox當時拍果陣係點忍笑架屌
https://www.youtube.com/watch?v=6dUDQTc-9kM&feature=youtu.be
琴日咁岩睇到呢集 kendall突然咁樣 笑死我如果我在場應該都唔覺得尷尬既 Roman 個反應
Btw 個G音好魔性
睇見佢幫老豆帶頂帽
uncut gems幾好睇,爛片皇不再爛片
最後勁緊張
Tom最仆街都係迫greg同佢一齊食死貓,其餘時間tom都好可憐,又廢又可憐
其實拍開comedy既本身都有D料到既
好似jim carrey,vince vaughn
MBF S2兩集連播,坐等彎彎字幕組
佢地D片源其實喺邊度搵
又話唔share生肉咁懶巴閉
search哂各seed大網都見唔到有片
MBF S2兩集連播,坐等彎彎字幕組
佢地D片源其實喺邊度搵
又話唔share生肉咁懶巴閉
search哂各大seed網都見唔到有片
睇完上面條oscar x kendall
又唔爭氣返去youtube睇L TO THE OG
brian cox當時拍果陣係點忍笑架屌
https://www.youtube.com/watch?v=6dUDQTc-9kM&feature=youtu.be
琴日咁岩睇到呢集 kendall突然咁樣 笑死我如果我在場應該都唔覺得尷尬既 Roman 個反應
Btw 個G音好魔性
睇見佢幫老豆帶頂帽

如果我在場我會係shiv個反應
L to the... you need to stop this
呢下kendall爭啲蝦碌忍唔住笑
agger個g音
a-n he playing
playing like a pro, see
i've been through hell
but since I stan dad, I'm alive and well
just pucker up bitch, and go kiss the ring型到
好鐘意呢幾句好入腦
見佢d cap圖有英字

出浴

post定link先
http://wanwansub.com/node/139
呢個位kendall好委屈
俾人話係自己痾
同埋Roman喺gala到同個侍應又係好撚痴線
佢自己發現左灘尿果下個震驚都冇開佢老豆波
開頭睇套劇我覺得roman係數一數二咁仆街
我反而覺得佢無乜嘢 係俾人寵慣咗 表面mean mean哋 但其實好愛佢老豆
反而tom就真係仆街
呢套嘢個個人都廢廢哋好撚真實

roman對其他人好mean但一路睇落去會幾鐘意佢
最聽老豆話最怕老豆
佢地成班兄弟姊妹都冇隔夜仇
tom仆街得黎都係好現實佢同greg真係好鬼正
agger好真實廢/仆街得黎睇落又會sad sad地但又好撚幽默
Tom最仆街都係迫greg同佢一齊食死貓,其餘時間tom都好可憐,又廢又可憐

tom成日想壓榨低lv過佢既人
但佢喺班roys眼中應該係地底泥level
現實衰格得黎又好悲哀 shiv對佢又
不過S2最尾佢地兩個都算係攤左牌,shiv都叫保左佢
期待佢地S3點行落去
拍comedy果班走去拍認真戲好似通常都幾好睇
呢場經典

見其他字幕組好似等聽日HBO
所以禮拜3先出中字
我以為呢個字幕組勁到齋聽意大利文都譯到中字

有冇睇呢個S2有新intro好正
https://m.weibo.cn/detail/4470541463384437
Jules

rooney
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞