美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
完美身高差
Run係4月

From Phoebe Waller-Bridge & Vicky Jones
The team behind Fleabag / Killing Eve is bringing a new comedy to HBO

4 5月陣容屈哂機
希望大家唔好死
PWB繼上年之後又係同一個檔期狙擊返KE
即刻有對比KE又要懷念PWB
As expected
啱啱睇完the new pope第6集咋
下星期等MBF
上年好似係fleabag s2追擊
究竟有幾唔想回歸KE
new pope ep7好神
MBF好似已經等左好耐終於
留名睇PWB每年4月都開一套新劇對撼KE
但唯獨是就係唔返去寫KE
呢排home office 開始睇succession
好撚好睇
每次討論返都會有衝動想重睇
希望大家有命睇埋今年d劇
睇到好想去老細房痾尿
4 5月陣容屈哂機
希望大家唔好死
希望大家有命睇埋今年d劇

今年spring個勢勁到痴線勁過上年好多
黎緊2月MBF narcos BCS i am not okay with this etc
之前提過3月Hulu FX HBO一大堆重頭劇開始
橫跨哂4月,又有KE依家連run都係4月4月仲有apple幾套
5月又the great normal people etc

至少大家保命留喺屋企唔出街都唔會悶
呢個位kendall好委屈
俾人話係自己痾
同埋Roman喺gala到同個侍應又係好撚痴線
真係可以唔出街,好鐘意睇sci fi,勁期待devs同westworld
佢自己發現左灘尿果下個震驚都冇開佢老豆波
開頭睇套劇我覺得roman係數一數二咁仆街
我反而覺得佢無乜嘢 係俾人寵慣咗 表面mean mean哋 但其實好愛佢老豆
反而tom就真係仆街
呢套嘢個個人都廢廢哋好撚真實
之前westworld season2睇到無乜心機睇落去 呢幾日睇返最尾嗰3集 睇到一頭霧水
我已經無聊到砌定到時個時間表
MON: Better Call Saul, Westworld, KE, Run, Barry, Fargo
TUE: Breeders, The Plot Against America
THU: Little Fires Everywhere, Mrs. America, What We Do in the Shadows
FRI: Devs, Home Before Dark, Defending Jacob, The Great

星期一最撚痴線
呢兩套講埋幾時播就砌埋落去
Undoing
I Know This Much Is True
是正常的,當年睇完每一集都要睇討論post同分析所以如果binge嘅話效果會冇咁好。不過第二季真係麻麻地。希望今季可以好d。有aaron paul
好忙,放工要即刻睇到訓教我仲未開始睇killing eve
要睇返條timeline先跟到
KE我諗住睇埋succession就開始 呢幾日淨係不斷睇劇 街都唔撚出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞