美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

你上youtube睇條clip都知個scene想表達咩啦
我睇睇下
鬼故係一向高質
本身我上reddit只係睇鬼故
後尾睇下ptt介紹先知原來reddit有好多野睇....
[拋磚]分享下有咩好睇

唔好係幾十集果D
未睇哂
但new pope ep7 intro係世界級囉
個鏡頭一轉見到Sofia都出埋 笑死
https://www.youtube.com/watch?v=rGy6mDzeZfM

佢應該以為eve死左
情傷就咁快搵人嫁
我果陣係ship佢地兩個先
都唔知痴埋條肥佬到做咩
希望愈大失望愈大
又買電視又討好佢屋企人
到頭來人地都係唔受你

由於時日無多,都係重溫下book 2-4 劇透先
https://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/4wxrel/whats_the_most_chilling_photo_youve_ever_seen/d6awapj/

屌你老味呢個我有印象
岩岩打開黎睇個人都震一震,屌
納粹集中營相我都睇過唔少,都無乜野
但呢張,我係睇佢文字描述先
佢又要係到分析,又要話有咩唔對路
未睇我都驚左先啦
跟住D人又要係到研究,chop圖逐忽逐忽同你講有咩問題
愈睇愈恐怖,唔知點解
姐係好似小學雞果陣係香討睇果D圖
明明本身無野,可能有張黑白相,入面個人係到微笑
跟住出帖條撚樣又要話佢點詭異法
又要鳩作D背景故事,又話受詛咒,睇完會行衰運
其他圖無咩印象,留返今晚睇
無搞錯的話應該係呢個
IG: lamicageniale__laserie

睇到lila...
之前已經覺得士多仔陰濕
細個打佢果個好似都係士多仔
其實係咪嫁酒吧仔好啲又靚仔D
雖然黑社會feel
我果陣係ship佢地兩個先
都唔知痴埋條肥佬到做咩
希望愈大失望愈大
又買電視又討好佢屋企人
到頭來人地都係唔受你

由於時日無多,都係重溫下book 2-4 劇透先

酒吧仔似漫畫啲惡霸有錢男主角但又似真係幾鐘意lila
都陪佢成家睇左好多次電視
印象中冇郁手打過lila?

二揀一兩個都係有錢 我寧願揀酒吧仔算
lila應該對酒吧仔有偏見 所以狗衝左肥仔
S1睇到放煙花果集
士多仔係咪即係掃把頭舞王?
啲家族好似Dark 咁難記
我想講兩個童星勁好戲 但估唔到得2集貨仔
見S2 trailer 先知會講到佢哋大個
瞓咗咁耐終於出返嚟
尋日流出埋最後一集
士多仔係呢個佢屋企開士多/雜貨舖所以嗌左佢士多仔

多數講酒吧仔係左邊果個 (雖然兩兄弟)

d人名係勁難記所以幫佢地改花名算
啱啱見到有條link有得認人
https://www.bustle.com/p/the-men-of-hbos-my-brilliant-friend-can-be-hard-to-keep-track-of-hopefully-this-guide-can-help-13234578
兩個細路女都勁好睇好想全季都係講細路版
都係一開頭比佢地兩個吸引所以一路睇
但變左大個又都一樣好睇有感情
睇完頭兩集覺得好似係自己個女咁
哦士多仔即係老豆畀人隊冧果個
掃把頭係監躉仔
仲有痴線婆個仔同生果仔都好難認
酒吧仔明明細個係肥仔大個型咗咁多
冇晒追Euphoria既動力

瞓咗咁耐終於出返嚟
尋日流出埋最後一集

啱啱睇完EP7 嘩痴線好撚好睇呀今集
喊哂睇到
lenny恤衫西褲look好正 醫生老婆好靚兩個對手戲正到
士多仔係呢個佢屋企開士多/雜貨舖所以嗌左佢士多仔

多數講酒吧仔係左邊果個 (雖然兩兄弟)

d人名係勁難記所以幫佢地改花名算
啱啱見到有條link有得認人
https://www.bustle.com/p/the-men-of-hbos-my-brilliant-friend-can-be-hard-to-keep-track-of-hopefully-this-guide-can-help-13234578
兩個細路女都勁好睇好想全季都係講細路版
都係一開頭比佢地兩個吸引所以一路睇
但變左大個又都一樣好睇有感情
睇完頭兩集覺得好似係自己個女咁
哦士多仔即係老豆畀人隊冧果個
掃把頭係監躉仔
仲有痴線婆個仔同生果仔都好難認
酒吧仔明明細個係肥仔大個型咗咁多

係呀
哦 原來掃把頭係講緊監躉仔
痴線婆個仔=戴眼鏡,係尾開始多戲份 應該差唔多係男主角

生果仔細個最靚仔 大個暫時變左路人
agger酒吧兩兄弟 特別係細佬個樣好有殺氣

冇晒追Euphoria既動力

睇完套野仲係對個男既有D偏見
見到一齊都覺得佢係咪想痴人
急不及待想睇V wedding look
93BCS未輸過
第7集睇到好想喊
Make him a man, lord, make him a man
睇到流哂眼淚
好鐘意醫生一家呢條支線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞