美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
召集killing eve fans睇spoiler
唔知堅定流 但想係堅同埋覺得好笑想睇
今朝喺Tumblr都見到,見到heading以為係gag嘢,冇睇detail,原來張圖係spoiler黎,俾人spoiler咗都唔知

好想睇x2

可能係接番s2最尾 v喺酒吧飲酒,識到果個新娘,跟住閃婚

分手之後走左去結婚 笑死
利申支持V同第2條女結婚

twitter見到有人話可能係呢條女
https://www.instagram.com/carmen.montero_actress/?hl=zh-tw
可以試下barry
btw睇succession 雖然唔算話同ke fleabag類似但一樣都好好笑/dark dramedy
Eve連續兩年傷V心豈有此理
巴打睇咁多好勁,等我參考下你先
60$一盒40隻買左5盒
呢個星期唔洗返工可以追番好多劇
大佬兩季加埋睇幾多個鐘
未睇晒我已經入左廠隔離
你不如搵1集最高質既比我睇算啦
例子

睇字果D係好花時間
自己討論埋就花更多
打英文要諗耐d....
有時見worldnews d人傾政治野
可以打篇essay出黎,咁撚得閒都有
都係睇meme/gif好D
返工如果無野做可以睇到收工
或者睇文字類
好似上面講既r/askreddit
or
r/showerthoughts
r/iAMA (你問我答)
r/nosleep (鬼故)
r/explainlikeimfive
r/illegallifeprotips (教你做犯法野,例如:上dark web)
r/unethicallifeprotips(教你做狗閪野)
r/tifu (today I fucked up....)

gif/cilps類講少左個
r/publicfreakout
睇人發癲/發脾氣...in public

今朝喺Tumblr都見到,見到heading以為係gag嘢,冇睇detail,原來張圖係spoiler黎,俾人spoiler咗都唔知

好想睇x2

可能係接番s2最尾 v喺酒吧飲酒,識到果個新娘,跟住閃婚
唔可以咁架
佢仲有Eve啊
Eve可唔可以唔好咁硬頸
Eve連續兩年傷V心豈有此理
咁以正常人角度黎睇
Villanelle 又真係慢慢侵蝕左佢成個人嘅
不過佢自己本身心入面都有villanelle
就唔好扮到唔鐘意人咁啦

wide awake但臨尾縮沙真係
雖然收埋把槍果下係呃左佢
(btw我覺得呢個位咁寫係多餘根本話e緊張v到決定殺人救佢就算)
一定要睇succession
都幾抵
但洗唔洗分比親戚朋友
屋企4個人用
本身重有1盒半
應該可以捱過呢個肺炎
但又唔係單元劇
上面果幾套就咁睇一集都唔得啦下話
試下young pope ep8囉
雖然文字類我都覺得自己懶得睇
但askredditd topic又真係幾好睇
有啲講鬼故/不安黑暗野果堆出奇地高質
試過喺公司日光日白睇完 廁所都唔係幾敢去
咁樂觀
唉 但個肺炎幾時完呀依家都未係最大獲
好驚係長期作戰
I Am Not Okay With This | Official Teaser | Netflix | February 26
https://www.youtube.com/watch?v=BmXxfsZPeu0&feature=youtu.be
見人話咩4,5月夏天隻病毒就會收皮既
泰國咁熱都有一宗人傳人wor
一路見話4 5月先係高峰期
我之前仲book哂4月機票酒店 依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞