美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁可以一戰
The Good Place個writer d劇好多美劇reference
Brooklyn 99之前有集講The Handmaids Tale笑到仆街
睇到個人好感性
S1去非洲 / love letter / 戀童hehe神父 / finale呢幾集都好深刻

you son of a bitch, i'm in
3月脫離現實世界
呢度有冇人玩animal crossing

應該會買盒裝版

正呀有同好
到時一齊連機玩!!!
行貨唔包game
好喎 好期待
度度都好似唔包GAME
隻色好靚 咁岩我又想買SWITCH
仲想買埋隻FIT RING 不過炒到HIHI

一齊入手玩動物之森
屋企部switch擺到封塵就係等呢隻game
應該會買埋呢部機
因為我老母都會玩動物之森佢都終於要買switch
第1次有繁體好relax呢隻game
班村民又好cute做佢地奴隸會玩得好開心
https://www.youtube.com/watch?v=LA0GPN9cK0M
以為自己入錯post
又係冇追 但記得b99好似有講過killing eve
[洗腦mode]
一齊玩動物之森
想玩
但手上好多game玩唔切
(同D劇一樣,睇極都睇唔切)
same
好似係
B99就黎出S7
重有個幾月先出
希望捱到啦
得番半盒口罩唔知點算
今日排左3 粒鐘先買到10個口罩
排邊間
我等緊日本訂個d好驚比人cut單
托同事係G Market 訂左少少,出左貨,希望冇事
同一時間係Amazon訂個D已經被cut 單
宜家好少打機 (打機都懶)
同埋唔想玩d太大挑戰大壓力既game
但動森係少數玩完覺得好治癒同有滿足感
入去種花釣魚賺錢建設下條村 照顧下班村民
未玩之前唔可以死希望呢度個個都平安身體健康
之前未搶得咁勁果陣買左一堆watsons口罩
暫時都仲有 但一路用都覺得倒數緊生命
識人759做 好似遲d有口罩返 睇個網話有pfe bef 95%唔知堅定流
叫定佢留
再托人訂緊大廠astm level 但唔知訂到幾多
香港人好慘
屌撚爆柒婆同支那死仆街

你地有冇睇出面個口罩post
我睇過一排想試下買但放棄左 好癲冇用開amazon jp集運果d野
上年先有人問切爾諾貝爾會唔會有s2
個時我仲覺得應該冇一個災難可以爆得過佢
依家.........
好睇
好彩唔洗返工日日留係屋企唔洗用口罩
條街一係無口罩一係就炒價....
宜家平都唔敢買隨時係二手罩
我已經玩晒....
都唔知點買,排隊又係晒氣
靠公司每日拎1個用...但最多頂到1個禮拜
本身係打算用完1盒再買盒新,點知短缺得咁緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞