美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
都啱!唔係又點會有S3
到時都唔知會唔會再睇落去
星期一有 the outsider差d唔記得
禮拜1 outsider 禮拜2 new pope
今集Servant崩潰震果下好正
New pope出咗兩集啦
搵唔到seed
咩網咁快有?
平時睇開果個都未有
我通常都係上onceddl同snahp.it
第一個通常快啲有
thanksbookmarked
平時睇開rarbg
其實我都係因為女主角先睇S2
正常佢下季都會繼續做,
可能佢唔做我就唔睇啦
我估joe/love是但死1個
either way,I'll stop watching.
好似無咩邊套吸引
想睇返舊劇多D
barry,ww,wwdits.
我D watchmen,hdm債仲未還
睇呢D緊係唔好睇
睇victoria bbg
真人好大分別,佢講野好似max from 2bg
最正係今集Dorothy慢慢由正正常常變左癲
同埋佢幫dead Jericho沖涼果幕都好慘

得番一集 其實解唔解得哂d謎
真係at least都要講吓Leanne d力量係點黎
或者就算唔係supernatural都要解釋吓Jericho 2.0係點黎
唔係我會嬲
HBO全年計都好多野睇 新舊加埋
但如果淨係計3/4月戰況兩個台陣容

HBO
The Plot Against America (the wire班底)
Barry S3
I Know This Much Is True (blue valentine班底)
Westworld S3
The Undoing (bll班底)
vs
FX/Hulu
Little Fires Everywhere
Devs
Mrs. America
What We Do in the Shadows S2
Fargo S4

咁睇落係咪FX勁d?
我自己偏向FX果堆好似吸引啲雖然HBO果堆一樣會睇
好多劇睇好開心x2
XX班底don't mean shit,man.
the deuce你睇左幾集啊
喂 就咁撻個名出黎 最簡單都要寫埋咩班底先有吸引力
等於devs (alex garland)已經唔洗講野即刻狗衝
the deuce淨係睇左s1
好似無咩邊套吸引
想睇返舊劇多D
barry,ww,wwdits.
我D watchmen,hdm債仲未還

咁都唔吸引
undoing有陳法拉
舊劇仲有ke
開S2動力都係為左睇佢

或者就算唔係supernatural都要解釋吓Jericho 2.0係點黎
唔係我會嬲

最錯就係老公唔應該生完BB咁快就離開屋企
Dorothy送佢搭車走果陣個樣其實好無助
其實都係意外姐 Dorothy都唔想 好慘
Leanne點解仲要搞9佢地佢今集好鬼仆街

你放心
我覺得一定唔會解仲要cliffhanger咁完S1
會唔會係因為Leanne千辛萬苦幫Jericho翻生
點知發現當初Jericho死係因為Dorothy條仆街粗心大意
為左佢用左咁多法力又得罪埋Uncle George
Turns out原來呢家人唔抵幫

如果佢S1 finale咩都唔解
一定會俾人屌死
點解netflix多咗咁多中國野睇

唔係我會嬲

最錯就係老公唔應該生完BB咁快就離開屋企
Dorothy送佢搭車走果陣個樣其實好無助
其實都係意外姐 Dorothy都唔想 好慘
Leanne點解仲要搞9佢地佢今集好鬼仆街

你放心
我覺得一定唔會解仲要cliffhanger咁完S1
會唔會係因為Leanne千辛萬苦幫Jericho翻生
點知發現當初Jericho死係因為Dorothy條仆街粗心大意
為左佢用左咁多法力又得罪埋Uncle George
Turns out原來呢家人唔抵幫

如果佢S1 finale咩都唔解
一定會俾人屌死

不過諗返如果真係意外咁簡單
點解sean同榮恩又要驚比佢blackmail
照計幫jericho番生都要有返條屍喺度先得可能有d真相未講

可能解少少 但又再放返多d謎出黎咁
好拖得返一集,睇佢點收尾
早排一入去 成套大陸劇置頂promo彈出黎
即刻唔開胃
仲話拍5季有排解呀

btw apple過幾日有套little america
估唔到咁多好評好似最高質係呢套
其實會唔會就係埋左條屍係地牢
所以咁Sam Hui

見reddit都好多人討論究竟佢地有冇報過警
其實今集講左Jericho點死都叫了左我s1個心願
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞