美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

love & beck 2選1= love
明顯係睇popularity
姐係好似the boys,75分啦
人地問,我都會叫佢睇
-------------------------------
mindhunter netflix出多人睇係正常,題材都吸引D
話時話,我都無睇S2
上面果個表係old news啦其實,之前貼過
不如討論下you?
beck or love?why?
有無人覺得S2同S1都係同曲異工 只係個女主角既背景唔同左,一樣都係女主角班朋友 跟住Joe睇住個小朋友 不過我覺得S2整體係好睇過S1除左中段 中段我覺得係悶左少少 S1無記錯都好似交代左佢細個少少既背景?所以佢個同理心會照顧個小朋友 S2既情節又係差唔多咁 S2如果轉佢可能對啲為人人母既有發展可能有趣啲但咁又無左LOVE
S2其實都係最尾兩集比到驚喜,我都同joe一樣知道LOVE係啲咁既人都what the fk
Candace咁快就死左真係雷聲大雨點小
睇完YOU真係覺得JOE啲內心戲搞到我覺得佢好變態 如果有超能力我都想有讀心術 聽下呢個世界多唔多呢啲痴線佬
我自己係鐘意Love多啲 LOVE都講左beck唔特別又平庸,同埋唔係好記得佢仲有咩好但欣賞佢係個有抱負既人,但love charm好多,但都有種偽善既感覺
講樣都係LOVE,Beck邊度靚
Candace唔知會唔會有伏線
係同1個模式,理論上,佢可以不停換地方直到get caught
我就覺得兩季都無咩悶位,緊張位就S1多D
今季果D就夾硬D,有D位明明死硬,又要寫到無事....
佢呢個'照顧其他人既行為'應該唔係同理心
純粹係自己呃自己,用黎平衡佢D變態心理
跟住講下candace...佢比人割頸果下..我個反應同佢係一樣
估唔到咁狠,同埋有D接受唔到love殺Delilah,佢都係好女仔
死得好撚無辜你地要走就走啦
痴線佬一定多,分別係會唔會真係行動,或者話有無機會咁做
正常人係幻想,joe 呢D係妄想既程度,仲會行動...極危險
可能果個女警會出現,不過呢條線都係晒氣
咁好機會自己都報唔到仇,其他人又幫到D咩
兩個都靚,各有各好
beck...又唔係收兵既,係獨立D,自我中心D,留意返,咁樣係無問題既
咁love就識關心人啦,又識煮飯...仲要為你殺人都做得出
搵老婆緊係搵呢D
都係睇你鍾意邊種人多D
一開頭仲話netflix拎哂 其他人可以返歸
結果比佢燈死哂

打死都揀love啦下話
點解喺app見唔到幅圖
放多次
睇個list 就知r/television D人食得好雜
雨傘學院
the boys

好主流鬥fans多
一見到雨傘都有即刻膠都廢事比
wwdits得11

上面個all time
mindhunter竟然高過americans 笑左
明顯係睇popularity
姐係好似the boys,75分啦
人地問,我都會叫佢睇
-------------------------------
mindhunter netflix出多人睇係正常,題材都吸引D
話時話,我都無睇S2
上面果個表係old news啦其實,之前貼過

the boys呢d算係娛樂性爆谷劇
但如果認真講高質都唔係果皮
the americans係世界級神枱囉

你話上面藍灰色呢個?
尋日先啱啱新出架喎
每年年尾都會搞投票 年頭就會出1張新
15日了,可以解密
咁其實joe又唔係話有咩過人之處,唔投入太多都正常既
一齊左都唔代表D咩,唔岩咪搵過個
如果夾硬解釋,可以話,一開始真係好心,真係being neighborly,
跟住睇得出,大家係相似既人,所以有興趣
我都同意,Delilah條線自然D,大家慢慢相處發展,唔會太急
佢知得太多
另外想講下,佢話james係"病死",心諗:哈哈,真係咁簡單?
定係比你殺左啊?
跟住呢個位又不了了之

佢預左啦,所以講定先,睇佢套野可能仲好過睇呢D
不如幫自己賣下廣告
講緊got排第2果個
Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
睇左第一集,唔錯
曲型查案劇
好on9呀佢條線真係
s1尾見佢返黎仲以為佢有咩plan
我都覺得佢靚好多
我都以為佢係早一步跟蹤joe先
不過配角黎講 雖然S2多左好多人
但我都係鐘意S1 peach同個細路多d想睇個細路有得回歸
佢有啲joe 2.0潛力
果個都係新架
上年果張got排第1
WW S3好似3月出
GOT仲可以有第二
好多死忠仲係存在緊
睇返之前幾年 每年都係brba同got爭一&二

有冇搞錯!
冇人講BCS回歸
二,三月簡直係劇迷天堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞