美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
KE S3下個禮拜開始有promo睇
情人節佢又黎喇
咁真係要慳住口罩洗
唔撚係掛
條死八婆仲叫人唔好戴口罩
口罩

我發覺搶到果刻個滿足感仲大過真係到手
宜家我已經唔care d罩送唔送到黎
一家五口需求好大 撲左兩日終於搵到路訂到 比左錢
呢刻我都唔care了 可以抖抖
買完仲要n咁撚多問題
又唔知扣數/cut單/爆倉果d啦
我唔撚理了 本來無一物
無錯 比左錢就算了
無就無 唔出街就係啦屌 何處惹塵埃

再次開啓煲劇模式
我都係手動碌咁啱見到有先買 買果陣手都震埋驚遲幾秒就冇
想像唔到mon足全日咁辛苦搶到但之後送唔到咁幾痛苦
D人keep住f5 又有bot 真係痴撚線
啱呀屌 冇唔出街算

倒數mode MBF仲有一個禮拜

呢兩日我都陷入左口罩口罩口罩既恐怖 呢兩日真係痛苦

正 follow左你之前講既ig已經睇左好多劇照
呢條女都ok呀
spoiler講v同另一條女結婚
即刻諗條女個look會唔會似e
唔似嘅v會唔會真係完全move on了
如果v結婚,加埋e去反對仲搞笑
4月先播,早咁多出promo
上年3月播,2月出都要已經算早了
希望有v嘅新look睇
宜家片場影到啲look真係唔係好掂
係唔係俾e拒絕咗,傷心得濟搞到咁
無搞錯的話應該係呢個
IG: lamicageniale__laserie

睇到lila...
真係好on9
佢個仆街 個口吻衰到⋯
「 我根本係叫你唔準帶」
威院25歲男初步確診 成最港最年輕患者 最近冇外遊 曾求醫浸院
https://lih.kg/1862017

The end is near
見大部份多人買果堆日本牌子其實都係mic
因為就算仲有 但一路咁消耗都要繼續買會不安
如果好似你咁屋企多人果d又仲驚
召集killing eve fans睇spoiler
唔知堅定流 但想係堅同埋覺得好笑想睇
今朝喺Tumblr都見到,見到heading以為係gag嘢,冇睇detail,原來張圖係spoiler黎,俾人spoiler咗都唔知

好想睇x2

可能係接番s2最尾 v喺酒吧飲酒,識到果個新娘,跟住閃婚

分手之後走左去結婚 笑死
利申支持V同第2條女結婚

twitter見到有人話可能係呢條女
https://www.instagram.com/carmen.montero_actress/?hl=zh-tw
呢條女都ok呀
spoiler講v同另一條女結婚
即刻諗條女個look會唔會似e
唔似嘅v會唔會真係完全move on了
如果v結婚,加埋e去反對仲搞笑

西班牙老婆
係wor 條女又真係唔係eve type
如果喺wedding見到e應該會好好笑
想睇v結婚look睇佢個款可能會著西裝
上年好似係4月播
2月應該差唔多又係情人節 今年V有咩講
見到套綠色裝就知佢打擊幾大
之前已經覺得士多仔陰濕
細個打佢果個好似都係士多仔
其實係咪嫁酒吧仔好啲又靚仔D
雖然黑社會feel
會唔會係激將法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞