美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
真係幾悶
悶咪唔好睇囉
我自己就睇到第6集先覺得好睇嘅
其實我e家冇野做可以睇多陣睇下好唔好睇既
期待睇傳說中嘅L to the OG果集
震撼2019年電視界既歌
到時睇果陣留意返影shiv果陣
佢個反應其實係現實真人反應黎忍唔住笑到冇跟劇本

講完又上youtube重溫一次先
身邊冇朋友睇呢套,明明勁正
聽Roman口賤speech 已經濕左

S1E6由開始好睇到癲
用個新年假追哂 C字頭果然冇介紹錯

唔睇呢套真心走寶
可能S2多左人睇,youtube多左好多呢D clips
好似 boar on the floor

got收皮之後
succession已經變左台柱劇負責掃獎
未睇哂ep5
lenny睇怕都要尾二三集先醒
btw sophia今季個backstory點解咁黑暗咁sexual
上季好鐘意睇佢同lenny啲老友鬼鬼互動
Lenny仲未醒 咁我儲多幾集先一次過睇
sophia個短髮look
屋企home office 我都開左
S1EP1悶到訓著 但比EP2 Roman口賤而有骨既說話整醒左 應該都會追落去
因為我遲開 唔知老豆會唔會醒 想知醒個刻乜環境
冇專心睇
e家睇到rency ball 個發言
vioello
未睇哂ep5
lenny睇怕都要尾二三集先醒
btw sophia今季個backstory點解咁黑暗咁sexual
上季好鐘意睇佢同lenny啲老友鬼鬼互動
Lenny仲未醒 咁我儲多幾集先一次過睇
sophia個短髮look

開頭睇係會掛住lenny
不過睇睇下覺得new pope都幾charm

佢地兩個係愛呀

自從lenny唔喺身邊 佢同ester都即刻折墜哂
真係幾悶
悶咪唔好睇囉
其實我e家冇野做可以睇多陣睇下好唔好睇既
屋企home office 我都開左
S1EP1悶到訓著 但比EP2 Roman口賤而有骨既說話整醒左 應該都會追落去
因為我遲開 唔知老豆會唔會醒 想知醒個刻乜環境

呢套頭兩集起步係會有d慢熱
不過ep3 4 5一路會越黎越好睇
如果睇完ep6都覺得唔好睇 返黎搵我
當時睇ep6好睇到呆左
不特止 仲要之後ep7直至finale 集集都咁好睇
痴線
我睇succession s1e1 睇到一半好頭暈
頂唔順佢啲剪接同鏡頭
Netflix 拍海賊王
睇住成班廢柴互相串,串完又無事下次又見,啲口水戲好鬼死好睇
真係幾悶
悶咪唔好睇囉
當時睇ep6好睇到呆左
痴線
頂唔順佢啲剪接同鏡頭

呢D鏡頭好小兒科咋喎頭暈程度黎講 睇睇下就慣
用呢個手法拍 好多時zoom埋去 出黎個效果仲好笑
好多戲handheld果d咪仲暈
真係幾悶
悶咪唔好睇囉
當時睇ep6好睇到呆左
痴線
睇住成班廢柴互相串,串完又無事下次又見,啲口水戲好鬼死好睇

d對白好抵死把口又賤 好撚風趣
就算有時覺得佢地好仆街好廢 都會好鐘意呢班人
其實一開始只係唔熟個角色性格先入唔到戲 同埋老豆重未訓醒屌仔 老豆行番出黎成個s1推左上另一個高峰
The Plot Against America | Official Teaser | HBO
March 16th
https://www.youtube.com/watch?v=T_Xu6FuP-IM
真係幾悶
悶咪唔好睇囉
當時睇ep6好睇到呆左
痴線
頂唔順佢啲剪接同鏡頭

其實一開始只係唔熟個角色性格先入唔到戲 同埋老豆重未訓醒屌仔 老豆行番出黎成個s1推左上另一個高峰

logan壓到場呢套野d笑位同intense位平衡得好正
好笑之餘 要緊張果陣可以好緊張又可以夠sad夠現實
每個角色都鐘意睇 除左班roys 配角又係
最估唔到係Gerri又會同Roman癲
我睇完第一集已經入哂
突然zoom 好似睇緊武俠片,勁好笑
Roman成日9up

Tom同Greg the egg啲火花又係好好笑
Greg the egg 7下7下但又撈得起
仲有Shiv極大潛力股

唔少得Logan 霸氣+老謀深算
What's side you on? 正到
仲有Ken...
未睇S2,S1已經覺得Gerri呢個老女人好正好醒
真係幾悶
悶咪唔好睇囉
當時睇ep6好睇到呆左
痴線
頂唔順佢啲剪接同鏡頭

logan壓到場呢套野d笑位同intense位平衡得好正
好笑之餘 要緊張果陣可以好緊張又可以夠sad夠現實
每個角色都鐘意睇 除左班roys 配角又係
我睇完第一集已經入哂
突然zoom 好似睇緊武俠片,勁好笑
Roman成日9up

Tom同Greg the egg啲火花又係好好笑
Greg the egg 7下7下但又撈得起
仲有Shiv極大潛力股

唔少得Logan 霸氣+老謀深算
What's side you on? 正到
仲有Ken...

我好似係EP2開始覺得好睇 之後一路都ep5 thanksgiving開始高潮位
roman一開頭好黑人憎玩個細路
之後入醫院又係好好笑 shiv roman打交 / shiv拎埋greg成副身家廿蚊雞買野飲
tom同greg呢個組合真係世界級
睇logan屌人係享受發惡果陣真心霸氣 好似比佢屌埋一份咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞