美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
????
hbo播先?
果個年代黎講
lila應該係潮流尖端
HBO美國3月中先播
到時意大利應該出哂
HBO Parasite Limited series
executive produce Bong Joon Ho Adam McKay
Mark Ruffalo
正常
唔怪得冇seed
wanwan個個係咪意大利版黎
頂梗係真睇完啦頭先
如果上季有追開最快果集
都知呢個字幕組先係第一手最快
e排都係睇緊fleabag,succession,cw 英雄劇,doctor who

同埋等緊how to get away with murder return

#MyBrilliantFriend season 2 premieres on February 11 on http://hbonordic.com.
https://twitter.com/HBOnordic/status/1222180805251911681

hbo都有分唔同區
歐洲今日播左啦美國hbo先係3月
咁要去歐洲bt網揾seed
adam mcKay自從succession之後幫hbo開好多劇
意大利source
尋日特登去過d意粉網都唔見有
今次個片頭好鬼高質

初夜硬上弓嗰幕之前劇透咗自己,但有埋畫面再加雜貨仔d咸濕對白/樣,之後close up Lila嘅無表情,真係好depress

Antonio算係全劇最好嘅男人,有承擔又專一,係自卑同冇安全感唧,起碼唔會打女人先
的確係幾突出,對比起小區其他女人嚟講,Marcello見到會即刻
渣男Nino,外型好吸引,不過like father like son都係個格賤,上次寫文今次抗議,撩起Lenú癮跟住好快又失去興趣,忽冷忽熱
今集咀完佢又咀第二條女,don't know do wt之後搭上埋Lila,留定名喪賤男
開始new pope young pope 同時睇
Jude Law個角色真係好爆
本身我都麻麻耶撚
佢第一集個speech
想知佢地用宗教做題材有冇比耶膠小
同時睇咁得意
懶得搞驚偷野又驚中毒
依家線上睇緊
好正
耐冇睇 一睇先諗起呢套野有幾暴力lenu老母
Lila屋企對住三個仆街男人/屋企人嗰場戲真係睇到搖哂頭
佢全家人都出賣佢
同賣左個女/妹冇分別
lila條線睇到好沉重

btw癲婆仔成日發脾氣
佢個妹同lenu講話照顧一個痴線已夠煩, 連埋阿哥都係癲佬佢頂唔順
笑左出聲
初夜硬上弓嗰幕之前劇透咗自己,但有埋畫面再加雜貨仔d咸濕對白/樣,之後close up Lila嘅無表情,真係好depress

Antonio算係全劇最好嘅男人,有承擔又專一,係自卑同冇安全感唧,起碼唔會打女人先

好慘lila中哂伏
好鐘意事後lila同lenu d對話好sad但又窩心,lila淨係對lenu先咁溫柔
我覺得最好係生果仔
(原本以為肥仔細佬係好人 今集之後)
Antonio伏伏地雖然帽左 但有啲打女人潛力今集先話要殺左lenu
lila清純look好好多
平行世界 想知如果佢嫁比酒吧仔會有咩下場
雖然都好大機會bad end
但覺得未至於好似依家咁
其實nino有咁靚仔咩
呢種友誼好正,望一眼就知有事發生,肯敞開心扉講出嚟,為佢喊,全劇唯一清泉

生果仔太路人,冇乜描述,唔計
Antonio應該得把口唧,遲d劇情實會俾佢見到Lenú同Nino一齊,睇吓到時會唔會出手
至少唔使向任何人低頭先
一樣嘅係佔有咗冇新鮮感,當玩具咁玩兩玩就掉,又打又當阿四咁
唔算靚仔,順眼乾淨有書卷味
因為想快啲睇完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞