美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
呢套我覺得就算冇乜興趣睇耶撚野
都會覺得好睇又古怪又感動
真係極有趣
開頭以為悶野黎
笑位都好正
最印象深刻係 "time for your snack"
https://www.youtube.com/watch?v=K6NnXF-L9c0
同埋new pope嘅voiello vs hernandez 心諗睇左啲乜撚嘢

呢粒鐘仔好方便
Hernandez出場就笑左
同埋個Assente估唔到咁heheVoiello個跟班牆頭草到好恐怖
仲要變奸左對佢好失望

btw諗起S1跌左個bb果幕又係
嚇撚到我彈起
原來new pope finale已經有seed咁耐
我仲on99等rarbg
Ladybird 個間? 咁應該又拎獎了
咁e都捅過佢一刀啦
打和啦super
都係一窩蜂吹奏BTS都係咁
呢幕笑到仆街
佢耶撚但又gay係咪要落地獄
佢講野好真誠 發至內心
藝術家脾氣聽聞佢對劇本好揀擇
其實佢一早應該攞影帝啦不過佢唔稀罕玩呢d先冇
希望佢快啲又接好劇本
黎緊佢好似有套A24戲
Ladybird 個間? 咁應該又拎獎了

有冇睇過Joaquin套you were never really here
又係幾好睇

S3仲可以點
係咪要互射
一個月播哂,跟住再睇美HBO版(有時間嘅話),bluray出就dl定下年S3前再翻睇
仲未搞清楚佢舖頭嗰個係妹定gf(個名G字頭)好亂
原來narcos mexico s2尋日已經播左
存在感低到完全冇留意
真死忠
S3要換人lu
睇返hbo幅圖
最右下好似有條女細個係肥妹 個樣大個左都係串串貢
果個好似係佢條女黎
依家開黎睇ep2
舖頭條女就係細佬條女
Solara大佬對lenu咁好既
Lila訪問講頭兩集仲有佢哋,希望堅
好難認,太多阿妹
細佬喺條女面前話想娶Lenù會唔會太寸

舖頭場戲Marcello加哂分雖然最後都係冇幫到
S1 BB果幕真係心諗呢套野係咪痴撚線架
睇過Narcos同narcos mexico
都係narcos好睇啲,起碼我睇晒pablo
但係mexico第一季睇左幾集就冇睇有時間再挑戰過
想睇
打者愛也
終於睇完Succession S2
睇完個反應係Fuck Fuck Fuck x 1000 !!!!!!!!!!!!!

好似4月先拍S3點等
Run | Official Teaser | HBO

https://youtu.be/_jwEiXdJGKM

Love is a three-letter word.
RUN, a new comedy thriller starring Domhnall Gleeson and Emmy winner Merritt Wever, premieres April 12 at 10:30 pm. #RunHBO #HBO
應該係
好想知中女ver係咩樣
原本ep1都ok
去到ep2突然我又開始覺得好難認班妹出場多左
細佬識食 如果大佬x lila 細佬 x lenu就一家親
大佬份人好似穩重左咁多既明明s1收尾都仲係奸樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞