美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

起初都覺得佢仆街黎 覺得佢對addy個啲有少少係收佢做棋 但經過今日啲視點覺得佢都係個幾好既人 尤其廁所個段。
今集唔錯 用唔同視點了解多左啲角色
想知多啲beth視點睇addy
Beth panic attack果度Addy眼尾都唔望吓佢

其實今集Coach真係無辜
係Tacy條友on9要表現自己
用個新年假追哂 C字頭果然冇介紹錯
今集個敍事手法幾特別
但每個視點嘅對白都有少少唔同係咪有特別意思
睇完今集有啲鐘意Coach
Beth bb有咩都自己硬食
一路都覺得Coach好人渣
但今集佢幾無辜
addy視點睇beth成個8婆咁
但變返beth視點即刻
崩潰住出去跳舞果度
起初都覺得佢仆街黎 覺得佢對addy個啲有少少係收佢做棋 但經過今日啲視點覺得佢都係個幾好既人 尤其廁所個段。
今集唔錯 用唔同視點了解多左啲角色
想知多啲beth視點睇addy

今集有d改觀x2
因為之前佢成日掛住偷食好唔專業上集打比佢救命仲要托手踭
如果成套劇用beth視點應該好正
成日扮哂臭串 但其實偷偷地喊
都難怪 addy果下掛住執牙
不過見beth咁既樣都應該跟手關心下佢
個老母走去怪佢都幾好笑
正常就算見唔到件tacy先係真兇,都應該當係意外姐
tacy
riri 點解瀨野果個唔係tacy

唔睇呢套真心走寶
期待睇傳說中嘅L to the OG果集
震撼2019年電視界既歌
到時睇果陣留意返影shiv果陣
佢個反應其實係現實真人反應黎忍唔住笑到冇跟劇本

講完又上youtube重溫一次先
身邊冇朋友睇呢套,明明勁正
聽Roman口賤speech 已經濕左
有冇人有睇沙賓娜 好唔好睇
係公司冇野做 淨係得netflix冇得down d 神劇例如 succession黎睇
咩黎
揾到了
想問下succession好睇在邊
睇完s01e01 有d悶
可能S2多左人睇,youtube多左好多呢D clips
好似 boar on the floor
權鬥...爭產..
你睇到E3 都唔岩就算啦
Better Call Saul Season 5 Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=quC2GkURViU

Narcos: Mexico Season 2 | Official Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=AGv_F9hpQ-w
呢個係好齊,不過d廣告多到禁一下彈幾個出黎

vioello
日漫改編,唔洗都閒到陣柒味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞