美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
講到我都等唔切三月
呢個位kendall好委屈
俾人話係自己痾
同埋Roman喺gala到同個侍應又係好撚痴線
佢自己發現左灘尿果下個震驚都冇開佢老豆波
開頭睇套劇我覺得roman係數一數二咁仆街
我反而覺得佢無乜嘢 係俾人寵慣咗 表面mean mean哋 但其實好愛佢老豆
反而tom就真係仆街
呢套嘢個個人都廢廢哋好撚真實

roman對其他人好mean但一路睇落去會幾鐘意佢
最聽老豆話最怕老豆
佢地成班兄弟姊妹都冇隔夜仇
tom仆街得黎都係好現實佢同greg真係好鬼正
agger好真實廢/仆街得黎睇落又會sad sad地但又好撚幽默
4 5月陣容屈哂機
希望大家唔好死
希望大家有命睇埋今年d劇

今年spring個勢勁到痴線勁過上年好多
黎緊2月MBF narcos BCS i am not okay with this etc
之前提過3月Hulu FX HBO一大堆重頭劇開始
橫跨哂4月,又有KE依家連run都係4月4月仲有apple幾套
5月又the great normal people etc

至少大家保命留喺屋企唔出街都唔會悶
真係可以唔出街,好鐘意睇sci fi,勁期待devs同westworld
我已經無聊到砌定到時個時間表
MON: Better Call Saul, Westworld, KE, Run, Barry, Fargo
TUE: Breeders, The Plot Against America
THU: Little Fires Everywhere, Mrs. America, What We Do in the Shadows
FRI: Devs, Home Before Dark, Defending Jacob, The Great

星期一最撚痴線
呢兩套講埋幾時播就砌埋落去
Undoing
I Know This Much Is True
好忙,放工要即刻睇到訓教我仲未開始睇killing eve

一晚可能最多夠時間睇一套唔知點排好
禮拜一應該點掙扎
擺落之後果日睇,但黎緊果d又殺到
已經唔記得S2 finale
S2真心差 睇睇下冇心機唔出奇
係咪完全未睇過KE?
如果係 歡迎你將會加入Villanelle fan club
我瘋狂睇戲
下個禮拜都開始有野睇下
到時3 4月個post名水蛇春咁長
美劇集中討論區 bcs s5 | devs | ke s3 | run | fargo s4 | mrs amercia | wwdits s2 | barry s3.....

大家係咪仲追緊dare me
我睇咗第3集開頭見悶悶地就去咗睇Netflix嘅Cheer
超好睇 係真啦啦隊記錄片,好熱血好勵志,同dare me做果啲黑暗啦啦隊完全唔同
6集好快睇完,真係會睇到好緊張,鄧啲隊員擔心,最尾睇到好感動
https://youtu.be/dhXRx_lva18

V bb可能係最cute既痴線婆殺手
S3 4月呀
teaser感覺好似幾好笑希望好睇
sophia lillis幾正
dare me ep5好睇
呢套我都開黎睇過ep1少少
呢個人畫d ke漫畫高質

呢張係Jodie同V對話
黎緊S3好期待佢啲畫
好cute佢畫d畫
Little Fires Everywhere - Oscars Teaser (Official) • A Hulu Original
premieres March 18
https://www.youtube.com/watch?v=FOAasOkkO0M
點解Villanelle會用X黎署名?
x = kiss
THX

the Oscars audience enjoying Kendall Roy's performance of "L to the OG"
https://twitter.com/tole_cover/status/1226700288796581888
parasite 拎到最佳電影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞