美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
原來酒吧細佬條女係意粉屋
啱啱起身 尋晚冇睇
好似要dl舊百度野先可以dl條片落黎 唔想dl百度野
屌 含淚線上睇算
其實我見到hbo nordic已經有頭兩集 用vpn可以free trial兩個禮拜
但仲未有人放seed
我就係認唔到佢地乜水所以上左hbo度睇呢張野
有個好似係咪監躉仔個妹
同埋鐘意elena果條友我都唔記得佢係邊個/邊家人/做邊行
依家google返先知
意粉屋係邊家係咪最右下果個
睇圖先知佢家族係意粉屋
條女除咗坐車頭咀酒吧細佬都冇咩作為
監躉仔個妹就係肥妹嘛陪Lenu讀書個fd
你講我先知佢係意粉屋睇咁耐都冇印象
但原來仲有一個fd
就係癲婆仔個妹
好彩佢上面張相同S2E1開場著套衫一樣先認到
有裝個app,唔用時會froze咗佢,費事俾佢偷資料
晏d應該會有seed

開咗陣睇,係中+意字幕
好彩上個禮拜重睇完
同Lenú make out/一齊嗰個叫Antonio,整車仔
女難認過仔,仲有Nino個妹嗰d
懶得搞驚偷野又驚中毒
依家線上睇緊
好正
耐冇睇 一睇先諗起呢套野有幾暴力lenu老母

依家終於認得佢喇 係癲婆仔
女間唔中認唔到應該冇乜所謂掛 好似都係路人多 冇乜特別戲份
我最近睇完所以記憶猶新
女我都認到大部分
癲婆女(Ada)畀酒吧仔捉過上車
Nino細妹叫Marissa
S1最尾好似同士多仔細佬Alfonso fd咗
係成日認唔到生果仔(Enzo)癲婆仔(Antonio)同鞋仔(Rino)

路人女好難認個個差唔多樣
男反而覺得易認d 有特色
睇完EP01,d關係又複雜咗
生果仔同肥妹Carmela訂婚,Pasquale同Ada一齊,Rino Pinú又啪啪
個彎彎字幕終於有bt link放出黎
啱啱睇完 好睇
Lila
想快d睇下集係咪酒吧仔逆襲 係咪有冇得睇lila x solara
一早都話嫁酒吧仔好過肥仔
我都O左
成班人互溝對方d妹
Lila屋企對住三個仆街男人/屋企人嗰場戲真係睇到搖哂頭
色誘酒吧仔,但預告個look
佢全家人都出賣佢
同賣左個女/妹冇分別
lila條線睇到好沉重

btw癲婆仔成日發脾氣
佢個妹同lenu講話照顧一個痴線已夠煩, 連埋阿哥都係癲佬佢頂唔順
笑左出聲
咪有囉
係咪美國個邊未播所以冇seed
應該係
其實hbo已經有 不過冇人放咁解
但上面條link已經有中字seed可以dl
上rarbg都仲係得s1 piratebay未揾
唔洗搵我睇過幾個網都冇
應該暫時得呢度有全城獨家seed
http://wanwansub.com/info/343
click磁力條link dl
真的假架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞