美劇集中討論區 (33) New Pope | Outsider | Brilliant Friend S2

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
呢排見OP成日貼D 咩3,4月新劇
都唔知生唔生存到咁耐....
good place都係睇埋佢啦
有個closure好D
心情唔好都幾岩睇
睇完the good place 有一種令人看透生死嘅感覺
比起前3季無咩深刻位
係最尾兩集好睇
睇完都諗左好多野
NBC出品...呢個質素都算唔錯
Agger
但睇到4個主角都有個closure
都值得睇到結局
係6個主角
最好係michael
成長最多反而係佢
he earned it!
Michael個角色轉變
呢D劇好難唔係happy ending
你追開都應該知,故事去到E12已經係complete
E13 都係比個closure大家
快D睇啦
白人化妝前後差極遠,每日化妝都化到最濃最盡,落妝後好似冇乜血色咁,加上又皮膚敏感...

21歲女Model:
https://youtu.be/WWTRwj9t-vU

荷里活明星Olivia Wilde:

呢句真係好中
Michael暴走呢集係全季最深刻
得閒開黎睇下先
要返here
但變左每個禮拜返2-3日 同埋返短時間
諗起口罩就精神緊張
fleabag真係睇完要d時間平復下
PWB好鬼有才華
KE s1好正jodie世界級
學術台個口罩post你入去睇下
我自問玩唔掂唔識玩之餘 d集運仲貴過盒罩

大家一齊保重 一定留返條命
仲有一個禮拜就有MBF S2呀
依家呢個環境可能少好多人入戲院
拿拿臨開埋 Succession S2 黎睇先
依家唔睇,唔知仲有冇命睇
咁至少臨死前最後一套睇嘅劇唔係垃圾
上年先有人問切爾諾貝爾會唔會有s2
個時我仲覺得應該冇一個災難可以爆得過佢
依家.........
呢排見OP成日貼D 咩3,4月新劇
都唔知生唔生存到咁耐....

大家一齊保重 一定留返條命
仲有一個禮拜就有MBF S2呀
拿拿臨開埋 Succession S2 黎睇先
依家唔睇,唔知仲有冇命睇
咁至少臨死前最後一套睇嘅劇唔係垃圾

啱呀
臨死前套餐 推介睇
the americans
fleabag
the leftovers
睇完滿足到眼閉
最排先睇完fleabag
個感覺真係...really hits home
有時覺得自己好似fleabag
好多野都好中
依家睇緊killing eve
想講好耐無睇過好似Phoebe咁talented嘅script writer

You同Mr robot 睇唔哂
個感覺太壓抑 要個人個日情緒穩定先睇到落去
Good place出到大結局但又係唔想睇落去
每套感覺都係睇哂就無得再睇了
完左就係完左嘅感覺 好失落
fleabag真係睇完要d時間平復下
PWB好鬼有才華
KE s1好正jodie世界級
fleabag 係好 a breath of fresh air 嘅感覺
係芸芸眾多為寫而寫嘅screenplay 入面
佢所有野都好寫實得黎
而又無人係呢個切入點咁拍過

Villanelle 個persona / vibe完全同Jodir唔同
佢真係演得好好
真係有psychopath 但又吸左你成個人入去嘅感覺

次次講起都係好佩服佢套劇咁短時間內啲對白/劇情起伏咁精警
成日過山車睇到又笑又喊
S2E1

Villanelle一出場比人感覺好特別 好吸引
一路睇落去實比佢俘虜
角色塑造得好好 jodie又完全演活到V果隻sexy/搞笑/型/細路仔feel/脆弱
乜野元素都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞