有冇人好憎松井珠理奈

1001 回覆
93 Like 13 Dislike
本家攞嚟吊命嗰兩個 (櫻花, 救世珠) 偏偏同時都係最多人憎嗰兩個

呢兩個個格都好黑人憎

兩個都係肥秋最愛

禾miru唔識擦老細鞋
又係吉本

肥秋鐘意ace頭
叫miru剪番個

本家 不了
本家攞嚟吊命嗰兩個 (櫻花, 救世珠) 偏偏同時都係最多人憎嗰兩個

呢兩個個格都好黑人憎

兩個都係肥秋最愛

禾miru唔識擦老細鞋
又係吉本

肥秋鐘意ace頭
叫miru剪番個

miru大小姐嚟駛鬼受肥秋氣
好撚老

黑髮果陣都好老
而家成撚個jessica咁
而家成撚個jessica咁

真心咩

呢兩個個格都好黑人憎

兩個都係肥秋最愛

禾miru唔識擦老細鞋
又係吉本

肥秋鐘意ace頭
叫miru剪番個

本家 不了

佢想要呀嘛
仲有寫真集呀
奶板個個都出佢又冇 係咪要卒業先俾佢出
好撚老

黑髮果陣都好老

佢只係大我半年, 但佢出道嗰時我望到以為佢已經18有2

48單點解唔係向井地同奈奈企c

美音
好撚老

黑髮果陣都好老

佢只係大我半年, 但佢出道嗰時我望到以為佢已經18有2

佢全盛個樣應該係中間分間14-15年到
幾有英氣
其實佢可以行秋元才加個種style
點解要轉行sexy路線
成個Miss Hunny咁
其實以佢ske地位企邊都冇所謂架啦,學下指原畀啲後輩攞下經驗仲好啦
其實以佢ske地位企邊都冇所謂架啦,學下指原畀啲後輩攞下經驗仲好啦

指原同彩姐真係似個前輩 會帶新人

攞34呢個食過文春炮死唔去又出村外搵食(重要撈得點)嘅人
同個困係偶像團比人吹奏叫次世代Ace叫左八年嘅溫室小花比
一講救世珠大家都好多怨氣

救世珠真係好有本事

集合到ske同非ske既飯一齊黑佢
實紅啦
脷伸:ske飯

hkt 飯大部分都好尊敬指原

nmb 飯推邊個都好, 大部分都好尊敬山本彩

ske 飯就.....

救世珠真係好有本事

實紅啦

SKE啲推係卒業潮嗰到一嘢走晒得翻崩卡一個
之後個團又唔嗲唔吊咁直接棄左佢算

ske 飯就.....

指原彩姐真leader典範黎

ske 飯就.....

指原彩姐真leader典範黎

救世珠真係好有本事

實紅啦

呢排ske都有小小卒業潮啦
依家已經認得好少人 但今年宣佈走個啲我都識

救世珠真係好有本事

實紅啦

邊度崩先

救世珠真係好有本事

實紅啦

邊度崩先

救世珠真係好有本事

實紅啦

邊度崩先

救世珠真係好有本事

實紅啦

呢排ske都有小小卒業潮啦
依家已經認得好少人 但今年宣佈走個啲我都識

係咪正式放棄北川?
升佢做隊長變相收皮
作為新idol飯
ske除咗救世珠
我剩係識北川一個 覺得幾靚。但係好似又係受打壓

同埋高橋南個畢業mv到都寫叫佢睇住啲細 但係佢好似又冇做過啲咩咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞